Jak się przesypia zakończenie to się nie trafia na zdjęcie Fotka była na zakończeniu, przed startem edycji powrotnej, nawet przez megafon podawano że będzie zdjęcie forumowe (co bynajmniej nie spowodowało, że się nie wkręciło parę osób spoza forum )
Cytat: starszapani w 25 Sie 2016, 21:45Żadnego komunikatu nie słyszałam a musiałam być w tym czasie w środku. Potem kręciłam się jeszcze na zewnątrz i spać poszłam dopiero o 12 więc.... Zdjęcie było robione przed startem ostatniej grupy 2016, czyli trochę po 12, więc jednak przespałaś
Żadnego komunikatu nie słyszałam a musiałam być w tym czasie w środku. Potem kręciłam się jeszcze na zewnątrz i spać poszłam dopiero o 12 więc....
kwaśną, pomidorówkę ... Zwracam uwagę, że w Bydgoszczy i Dębie Polskim serwowano rosół. Jak jest "na sali" jakiś lekarz lub biolog to chyba potwierdzi, że bulion czyli popularny rosół jest jedną z podstawowych pożywek służących namnażaniu bakterii m. in. do celów laboratoryjnych. Nam akurat namnożyło w jelitach i dalej to już pooooszłooo ...
Ola, ja biegałem po Caryńskiej i okolicach, zwołując ludzi na grupowe. Kogo znalazłem, ten jest, niektórzy przyszli sami, a niektórzy - jak napisał Wilk - mieli parcie na szkło, mimo, że do ekipy nie należą. Speaker zajmujący się anonsowaniem bałagastartów też wołał z pomocą sprzętu nagłaśniającego, że będzie grupowe zdjęcie podrozyrowerowych.info
Nie wiem co zawiniło, że położyłam końcówkę.
Cytat: starszapani w 25 Sie 2016, 22:23Nie wiem co zawiniło, że położyłam końcówkę.To ja Ci wytłumaczę:1. Zanim dotarłaś do końcówki przejechałaś prawie 1000 km. Rowerem.2. Prawie nie spałaś po drodze3. Od Rzeszowa nic nie jadłaś.
Żałuję, że nie zadzwoniłam do kolegi lekarza w Rzeszowie - dałby mi jakiś wlew z glukozy i elektrolitów i postawił na nogi.