W warunkach "pola walki" (za radą zaprzyjaźnionej lekarki) stosuję odgazowaną coca-colę i słone paluszki. Sprawdzone na mnie i na moich dzieciach w przypadkach biegunki i wymiotów. Uzupełnia niedobory (i jest smaczne!)
Przyczyny trudno szukać, natomiast jutro idę na badania i zobaczymy co mi dolega.
Cytat: starszapani w 25 Sie 2016, 22:23 Przyczyny trudno szukać, natomiast jutro idę na badania i zobaczymy co mi dolega.Szkoda czasu, powiem Ci zza biurka. Cykloza. Na to nie ma lekarstwa, tzn. jest, ale bardzo Ci go nie życzę.
Wykąpałam się, zrobiłam na "bóstwo" i przyszłam do Caryńskiej na śniadanie. Żadnego komunikatu nie słyszałam a musiałam być w tym czasie w środku. Potem kręciłam się jeszcze na zewnątrz i spać poszłam dopiero o 12 więc.... Ale za to zrobiłam sobie fotkę z Eranis przed wieczorną imprezką
Ja do Rzeszowa jechałam w bardzo dobrej kondycji. Ale jak mi podano pierogi to mi nagle wszystko podeszło do gardła i to już było podejrzane.
..., dupy nie urywa
Z relacjami jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy:http://emes.bikestats.pl/1505624,BBTour-2016.html