Co to za folia? Ja bym się okleił.
Reguły były dyskutowane w kapitule bardzo długo. Potem było to redagowane, pisane, czytane i poprawiane do skutku.
Tym niemniej są tam reguły, które do dziś wywołują wzburzenie niektórych uczestników
A zmieniając temat. Może ktoś ma sposób na nieinwazyjne i bezbolesne usunięcie odblaskowych naklejek, które to musieliśmy przykleić do ram?
Otóż przed nalepieniem tych odblasków należy ramę okleić taśmą izolacyjną i dopiero na to połozyć odblask. Wtedy zejdzie znacznie łatwiej.Wiem, że trochę za późno, ale może przyda się za dwa lata.
Cytat: skaut w 29 Sie 2016, 17:24Wszelkie to może nie, ale te w trakcie imprezy i na jej trasie, czemu nie? Taka była praktyka 2 lata temu.W tym roku stałem w Wysokiej Kamieńskiej +/- 3 minuty około 10:25.Krzysiek ale Ty piszesz serio? To już jest trochę przegięcie.. No ok ja też stałem w Wysokiej (może nawet i 4-5 bo towarowy jechał) ale nie wiem ile musiałbym wypić żeby to zgłaszać do Organizatora... Można śmiało założyć że to był odpoczynek, wystarczy że dany delikwent wobec takie obrotu sprawy te 3 minuty mniej zabawi na PK. I już. (...)
Wszelkie to może nie, ale te w trakcie imprezy i na jej trasie, czemu nie? Taka była praktyka 2 lata temu.W tym roku stałem w Wysokiej Kamieńskiej +/- 3 minuty około 10:25.
Kosola,jak nakleisz wzdłuż tylnych widełek, to nie odchodzi na bokach? Ja mam naprawdę dobrze odbijającą folię, ale jest za to bardzo sztywna i jak nakleję na cienkie widełki, to mi odłazi.I drugie: jak długo ją masz? Moje wszystkie dotychczasowe najwyżej po roku matowiały i trzeba było zmieniać.Marek