jest więcej takich młodych osób,np Hipka
"O 16.05 melduje się na PK za Rzeszowem.Zupka pierożki i miła obsługa.Trzeba przyznać,ze Rowerowy Lublin wyróżniał się nie tylko strojami ,ale sympatyczną obsługą.Mają niezłą pakę i licznie startowali w BBT to zawsze ma wpływ na jakość punktu.No i spoko dziewczyny:)"Dzięki Góral nizinny, przekażę dalej
Cytat: szafar w 31 Sie 2016, 14:51jest więcej takich młodych osób,np Hipka Hipka to już stary hipopotam jest.Swoją drogą to Robert powinien wpisywać prawdziwy wiek. Ja ze swoim wiekiem problemu nie mam, a przez takie wpisanie mojej daty urodzenia musiałam kilku osobom wyjaśniać, że nie jestem aż tak młoda i te zmarchy na twarzy to nie przypadek .
Swoją drogą to Robert powinien wpisywać prawdziwy wiek. Ja ze swoim wiekiem problemu nie mam, a przez takie wpisanie mojej daty urodzenia musiałam kilku osobom wyjaśniać, że nie jestem aż tak młoda i te zmarchy na twarzy to nie przypadek .
ja się przyłączam do pozdrowień ! Obsługa na tym PK to pierwsza klasa ! aż szkoda było jechać dalej
Przed użyciem zapoznać się z kartą charakterystyki produktu oraz wykonać próbę w mało widocznym miejscu czyszczonej powierzchni.
Jeżeli hipci nie wypala paznokci to lakierowi na ramie też nie zaszkodzi
W temacie naklejek jeszcze: jak bardzo zniszczyłbym lakier, gdybym zamiast czymś tam do usuwania kleju, resztki po naklejkach potraktował zmywaczem do paznokci?