Autor Wątek: Wyprawa bez planu- ma ktoś czas i chęć jeszcze się gdzieś ruszyć?  (Przeczytany 675 razy)

Offline maciek306

• Miasto: Toruń
  • Na forum od: 14.07.2010
Witam,
           szukałem wcześniej osoby chętnej na wyjazd w Bieszczady ale jeszcze sam nie miałem sprecyzowanego terminu. Teraz mam czas na wyprawę miedzy 15 -21 września. Nie upieram się przy Bieszczadach, chociaż nigdy tam nie byłam a pogoda w nadchodzącym tygodniu ma być dogodna. Ja normalny gość 31 lat, myślałem o spaniu w namiocie, czasem tanie noclegi, jedzenie trochę sam, trochę w knajpkach. Wszystko do dogadania, bez ciśnienia. Jeśli ktoś myśli o innym regionie Polski lub trochę innym terminie to i tak proszę o kontakt, uważam że co najmniej we 2 osoby zawsze raźniej, ciekawiej i śmieszniej. Pozdrawiam z Torunia.

RDK

• Gość
Coś takiego? trasa.

Planuję ruszyć do Torunia jutro/pojutrze. Wiatr raczej ma sprzyjać. Dystans ~150km/dzień od rana do wieczora + ewentualnie kilka godzin nocnych. Tempo turystyczne. Postoje najczęściej 5 min. i kilka do półgodzinnych na dzień. Jedzenie "na surowo", a ciepłe raz na 2-3/dni w jakimś tanim lokalu (podróż bez kuchenki). Zwiedzanie przeważnie z siodełka. Noclegi w namiocie

W razie problemów czasem itp. z Olsztyna możesz wrócić już bezpośrednio do T. Jeśli pasuje taka opcja, przydałby się jakiś tel. na priv ;)
« Ostatnia zmiana: 13 Wrz 2015, 15:20 RDK »

Offline maciek306

Kurczę te tereny mam już objechanie a i tempo twojej wycieczki widzę spore...
Chyba jestem zmuszony na samotną jazdę ale dziękuję.

Offline Mężczyzna Leszek57pyrka

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 14.09.2015
Cześć, Maciek306 znalazłeś już kogoś na wyprawę? Zawsze jeżdżę z bratem bliźniakiem, ale niestety on cały czas walczy z sesją poprawką , a ja już się uporałem i mam chętkę na wyprawę 5-7 dniową. Kierunek dla mnie wszystko jedno, bieszczady mogą być. Jaki dystans dzienny Ci odpowiada? ja bym chciał minimum stówkę dziennie, a i mogę wyjeżdżać w środę po 13, a i spanie w namiocie jak najbardziej. Pozdrowienia z Warszawy

Offline maciek306

Super, nikogo nie znalazłem więc zapraszam. Myślałem aby ruszyć jutro z Torunia a Ty dojedziesz, chyba że widzisz to inaczej.
Podeslij nr tel. na PW to wieczorem zadzwonię i sie zgadamy. Sprawdź o której masz pociąg w środę z Warszawy do Przemyśla.

Offline Mężczyzna tolaf

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.09.2015
17-18.09 będę jeździł po Bieszczadach, tzn. będę znaczył/testował trasy pod kątem imprez @2016, może gdzieś się zobaczymy :)
z przodu mistrzowie ... z tyłu bohaterowie :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum