Autor Wątek: Wschodni Szlak Greek-Velo odcinek Elbląg –Białystok wrzesień 2015  (Przeczytany 622 razy)

Offline Kobieta Madlen

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 06.09.2015
Witajcie

Planuję w dniach 16 -19 września  wybrać się na wycieczkę Wschodnim Szlakiem Green-Velo odcinek z Elbląga do Białegostoku ok. 420 -450 km

Start z Elbląga 16 września około 8:30 -9.00. Dzienne dystanse to ok. 100 km, tempo turystyczne, zwiedzanie z siodełka, bardziej przejechanie się po nowej trasie. Noclegi w agroturystyce, lub niewielkich hotelikach, cena za nocleg 30 do max 60 zł.

Jeżeli ktoś chciałby się dołączyć to zapraszam

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Napisz jeszcze ciut o sobie, będzie większa szansa na sukces.
(http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=1390.0)

Aha - nie wiem jak traktujesz Green Velo, ale jeśli liczysz na jazdę na tej trasie wydzielonymi drogami dla rowerów to w przyszłym sezonie, bo teraz na większej części trasy jest dopiero w budowie. W każdym tak jest na odcinku Łomża - Bartoszyce. Tu i ówdzie gotowe, większość w budowie.

Powodzenia

Offline Kobieta Madlen

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 06.09.2015
Jesteś pewien że cały odcinek Bartoszyce-Łomża jest w budowie? .... No nic jeżeli tak to będę szukać alternatywnych dróg już na miejscu.  Dziękuję za info .

P.S.
Więcej o sobie: jestem kobieta 30+; rowerem jeżdżę od urodzenia:-)  Mam zaliczonych kilka dłuższych wypraw sakwiarskich i parę maratonów:-)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Nie,  nie cały. Część jest gotowa,  część nie rozpoczęta, a większość w budowie. Myślę, że nie musisz niczego szukać, tam gdzie nie ma DDR tam jedziesz szosą i tyle. Ruch jest całkowicie akceptowalny.

Offline Mężczyzna norbal

• Miasto: Oleśnica
  • Na forum od: 14.08.2015
Słońce, piasek, woda... zatrudnię do pracy przy betoniarce.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum