Ale rejestracji KRA i KOS nie da się wytłumaczyć- ONI JUŻ WIEDZĄ.
Cytat: vooy.maciej w 7 Paź 2015, 11:03Ale rejestracji KRA i KOS nie da się wytłumaczyć- ONI JUŻ WIEDZĄ.Miałem się tu nie odzywać, ale...Jak dla kogoś "ofrołd" polega na zjechaniu z asfaltu na twardą i w miarę równą, ale gruntową drogę, a wyczynem jest wjechanie "na górę" (choć da się to zrobić bez większego problemu także osobówką), to taka osoba wykorzysta każdą okazję, aby się dowartościować - KRA czy KOS na blasze nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia moim zdaniem...
Ale po co oceniać projekt, który jest w trakcie budowy?
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
W Gorcach i tak wiele szlaków było przejezdnych samochodami, więc nie ma co tu dramatyzować, to że ludzie tak jeżdżą to nie efekt przebudowy, tylko braku kultury.
Rozwiązać to można banalnie - stawiając szlabany w takich miejscach, gdzie nie da się minąć tego samochodem; tak np. leśnicy walczą z plagą przydrożnej prostytucji.
Cytat: skolioza w 7 Paź 2015, 21:23Cytat: vooy.maciej w 7 Paź 2015, 11:03Ale rejestracji KRA i KOS nie da się wytłumaczyć- ONI JUŻ WIEDZĄ.Miałem się tu nie odzywać, ale...Jak dla kogoś "ofrołd" polega na zjechaniu z asfaltu na twardą i w miarę równą, ale gruntową drogę, a wyczynem jest wjechanie "na górę" (choć da się to zrobić bez większego problemu także osobówką), to taka osoba wykorzysta każdą okazję, aby się dowartościować - KRA czy KOS na blasze nie ma w tym wypadku żadnego znaczenia moim zdaniem...KRA i KOS ma znaczenie bo jestem pewien że to nie ludzie z gminy/LP a turyści czego już nie mogę założyć przy KNT.Nie obchodzi mnie co dla nich jest wyczynem i offroadem- jest infrastruktura by paniusia wjechała na szczyt góry, to będzie wjeżdżać i już wie że można