zachęcony raczej dobrymi opiniami na forum na temat Kaszubskiej Marszruty pojechaliśmy sobie na tydzień zobaczyć jak tam właściwie jest
Cytat: vooy.maciej w 1 Paź 2015, 14:07jak słusznie zauważyłeś nie dyskutuję z Tobą, bo generalnie mam zasadę że szkoda mi czasu na dyskusje z ludźmi, którzy nazywając to delikatniej, nie wiedza o czym mówią w danym temacie. Ty to udowodniłeś wypowiedziami wcześniej, wiec z troski o innych np. równie nieobeznanych jak Ty w temacie forowiczów jasno podsumowałem Twoje dywagacje na zasadzie ostrzeżenia.Kolejny złośliwy tekścik w którym jest zero jakiegokolwiek meritum, natomiast są jedynie docinki w moim kierunku. Nie chcesz dyskutować - to wypad z tego wątku, a nie robisz śmietnik osobistymi wycieczkami w stronę osób tu rozmawiających, nie odnosząc się w żaden sposób do tego o czym piszą.
jak słusznie zauważyłeś nie dyskutuję z Tobą, bo generalnie mam zasadę że szkoda mi czasu na dyskusje z ludźmi, którzy nazywając to delikatniej, nie wiedza o czym mówią w danym temacie. Ty to udowodniłeś wypowiedziami wcześniej, wiec z troski o innych np. równie nieobeznanych jak Ty w temacie forowiczów jasno podsumowałem Twoje dywagacje na zasadzie ostrzeżenia.