Autor Wątek: Alpy Rodańskie z kumplami  (Przeczytany 3017 razy)

Offline Kobieta martwawiewiórka

• Użytkownik forum
  • Miasto: Poznań
  • Na forum od: 17.08.2009
Jakiś Ty społecznie dojrzały! Mogę sobie zsynchronizować z Tobą te dane?

Offline Mężczyzna R_och

• Talizman słońca 🌞
  • Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 16.03.2015
W życiu nie chodzi o to, by przeczekać burzę a o to, by nauczyć się tańczyć w deszczu.
- Gandhi

Offline Kobieta wilhelminaslimak

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 25.03.2011
    • foty na flickr.com
Odp: Alpy Rodańskie z kumplami
« 21 Paź 2015, 18:43 »
Super wyjazd. Zdjęcia wyśmienite - żal oko odrywać.
I rytm tatusiów nieśpieszny :-) Fajnie.

Offline Mężczyzna outsider

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 13.07.2015

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
« 22 Paź 2015, 20:03 »
Ta ścieżka równie ciekawie wygląda na wcześniejszych zdjęciach w galerii - taka cieniutka kreseczka u góry.
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Offline Mężczyzna mw

• Miasto: Puszcza
  • Na forum od: 15.04.2011
« 22 Paź 2015, 21:53 »
Tak mi się skala tych krajobrazów spodobała, że postanowiłem zobaczyć  kiedyś z siodełka te wyższe partie.

Jakbyście mieli wolne miejsce na kolejny wyjazd to ja chętnie dołączę ten kilometr z dolnego tarasu  ;D. Gratki za wyjazd. Przejście przez płoty chyba na dawnym zachemie ćwiczone ;) zanim otwarto bramy.

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
« 23 Paź 2015, 08:41 »
Piękne miejsca i zdjęcia, zazdroszczę. Zwłaszcza, że przypadkiem, jakieś dwa tygodnie temu też odkryłem, niestety tylko internetowo, ten park. Też dzięki stronce www.dangerousroads.org :)

Offline Mężczyzna pogodzinach

• Miasto: Kaniów
  • Na forum od: 07.04.2014
« 23 Paź 2015, 21:05 »
Przepiękne krajobrazy! Dobrze, że natknąłeś się na tę inspirującą fotografię :).
Czy tą drogą nad przepaścią z pierwszej partii zdjęć jeżdżą inne pojazdy, czy tylko rowery?
Las w mchu rzeczywiście magiczny - niesamowite miejsce.
I kontemplacyjne tempo wycieczki baaardzo mi się podoba - by się nacycić widokami i nie tylko (bagietki z dżemem pewnie smakowały nieziemsko w takich okolicznościach przyrody). Kawa po francusku zasłużyła na miano dobrej?

Offline Mężczyzna cinek

• SP2SJ
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.03.2008
« 26 Paź 2015, 07:56 »
Czy tą drogą nad przepaścią z pierwszej partii zdjęć jeżdżą inne pojazdy, czy tylko rowery?
Wszystkie drogi, którymi jeździliśmy były drogami publicznymi. Największy ruch był w weekend - wtedy motocykliści przemieszczali się stadami. Wyprzedzali kulturalnie i bezpiecznie, tylko hałas był nieprzyjemny.
I kontemplacyjne tempo wycieczki baaardzo mi się podoba - by się nacycić widokami i nie tylko (bagietki z dżemem pewnie smakowały nieziemsko w takich okolicznościach przyrody). Kawa po francusku zasłużyła na miano dobrej?
Bagietki były lux, pod warunkiem że były. W tych małych wioseczkach nie było sklepów, o kawiarniach nie wspominając.  Zapasy zabrane z Polski były niezbędne. Chyba jedną kawę po drodze wypiliśmy. Może jakbyśmy więcej kilometrów jeździli, to więcej infrastruktury by było w zasięgu. A kto by tam chciał tyle pod górę jechać... 8)
Cytat: miki150
Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje

Tagi: francja alpy 

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum