Autor Wątek: Transcontinental Race 2016 - przygotowania  (Przeczytany 18620 razy)

Offline Mężczyzna Wigor

• Miasto: Szczecin
  • Na forum od: 19.03.2015
Zawsze można pojechać na południe Grecji ile tylko się da.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
Fajno Wilk. Ale ja tam kibicował będę Tobie ;D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna worek_foliowy

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 11.02.2012

Fajno Wilk. Ale ja tam kibicował będę Tobie ;D

Miło mi  ;)
Nie on jeden ;)

Co do relacji sms to można by kombinować żeby przyekierować sms->email, email->coś. Mogłoby to dawać nawet potencjalnie większe możliwości.

Janus: "Generalnie nie ogarniam 3D i notorycznie wpadam na ściany, chodzę w kółko [...]"

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Podejrzewam że niedopilnowaleś jakiegoś szczegółu, np w treści SMS.
Kiedyś robiłem coś takiego na blogu i też SMS wysyłałem a na blogu nic.
W końcu poniżyłem się aż do przeczytania instrukcji i okazało się że SMS ma się zaczynać od czegoś tam, bez tego idzie na Berdyczów. Dodałem i szło b. ładnie.

Offline Mężczyzna kosola

• Kosma
  • Miasto: Leszno
  • Na forum od: 05.01.2016
A nie możesz po prostu wysłać sms do znajomego, który mając Twoje hasło na facebooka czy bikestats wrzuci Twoja relację na facebooka/ bikestats? Czy przepisy TCR tego zabraniają?

Offline Mężczyzna Karbon

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 11.02.2013
Kilku zawodników ostatnich edycji TCR korzystało z Twittera podczas maratonu, więc pewnie się jakoś da to ustawić. Ja ainformatyczny, więc nie pomogę niestety :icon_redface:

Dla mnie będzie to impreza roku, liczę na Wasze mikro relacje :)

Offline Mężczyzna Wigor

jak jest takie zapotrzebowanie to na mrdp.pl mogę zrobić mini relacje  SMS z TCR dla Naszych zawodników.

Offline Mężczyzna Rado

• Miasto: Lublin
  • Na forum od: 25.05.2011
jak jest takie zapotrzebowanie to na mrdp.pl mogę zrobić mini relacje  SMS z TCR dla Naszych zawodników.
Fajnie by było :)

Na podjazdach się męczę, na zjazdach odpoczywam, a na płaskim po prostu pedałuję :)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
No masz! Jak nie będzie relacji to jak żyć?

Offline Mężczyzna Lupus

• Na forum od: 01.09.2011

Miło mi  ;)
Myślałem o tym, żeby 1-2 razy dziennie przesłać jakąś informację, czy jest taka płaszczyzna, która pozwala na wysłanie SMS z telefonu, tak żeby się od razu automatycznie pojawił w sieci?

Próbowałem z Twitterem, ale szlag mnie trafia - nie chce mi to działać. Stworzyłem konto, dodałem do niego mój telefon, wysyłam SMS na tzw. "długi kod" - i nic się u mnie na koncie twitterowym nie pojawia. Może jakoś się trzeba "zapisać" do tego długiego kodu? Albo taka wiadomość z telefonu musi coś konkretnego zawierać w nazwie?
Jak rejestrowałeś telefon na Twitterze dostałeś może taki komunikat "Twój obecny operator sieci komórkowej umożliwia Ci otrzymywanie SMS-ów z Twittera, ale nie będziesz mógł korzystać z Twittera przez SMS.Dowiedz się więcej"? To może być problem.

• Użytkownik forum
Wigor, zróbcie proszę mini relacje na mrdp.pl

Myślę, że każdy chętnie poczyta, jak Ricardo i Wilkowi idzie. Napisałbym wzorem Ola, że "wpisujcie miasta, kto za", ale i bez tego sądzę, że zainteresowanie będzie.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
Tylko czy nie lepiej jednak spróbować skonfigurować poprawnie Twittera. Tam będzie pisać sporo osób jadących TCR, a na mrdp to sms'a wyśle Michał , ja i może ktoś jeszcze z pozostałej piątki Polaków, będzie w sumie kilka wiadomości dziennie. Ja też walczę z twitterem, konfiguruję telefon i jeśli będzie mi to działać to raczej tam będę wrzucał jakieś informacje.

• Użytkownik forum
Jest popularny wsród polityków i dziennikarzy. Chroń nas Panie od takiej popularności...
Absurdalny Eli

Offline Mężczyzna Wigor

To sie określcie jasno czy chcecie sms na mrdp.pl czy wolicie bawić się w twity chyba tak to tam zwą.
Dobrze byłoby też poinformować resztę zawodników z PL o takiej możliwości.

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Chłopaki, bez wygłupow. Ma być latwo dostępna informacja po polsku. Chyba opcja wigora jest najlepsza. To w Polsce będziecie mieć rzesze kibiców.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum