Autor Wątek: Transcontinental Race 2016 - przygotowania  (Przeczytany 18618 razy)

Offline Mężczyzna CFCFan

• Miasto: Godów
  • Na forum od: 12.05.2014
Ja będzie relacja na mrdp.pl t dla mnie bomba. Tłitera nie mam i nie będę zakładał. A na mrdp.pl będzie fajnie i przejrzyście :)

Offline Mężczyzna pankracy

• koko dżambo i do przodu
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 16.06.2015
    • Strava
"wpisujcie miasta, kto za"

Kraków :)

Offline Mężczyzna Karbon

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 11.02.2013
Tłitera nie mam i nie będę zakładał...

https://twitter.com/mkpaa?lang=pl

Żeby czytać, nic nie musisz zakładać. Powyższy kanał należy do Fina - startującego we wszystkich dotychczasowych TCR. Mikko pisze zarówno po angielsku, jak i po fińsku - w zależności, do kogo adresuje przekaz.

Na Twitterze można wstawiać zdjęcia - i to moim zdaniem największy plus w stosunku do MRDP.pl. W trakcie zeszłych edycji TCR dzięki takim publikowanym zdjęciom o wiele bardziej byłem sobie w stanie wyobrazić co przeżywają zawodnicy i jak wokół nich wszystko się zmienia.

A tu (z Twittera Mikko) link do filmu tłumaczącego w co się Panowie ładujecie :)
http://captiongenerator.com/98200/Organizer-explains-the-Transcontinental-race
« Ostatnia zmiana: 22 Lip 2016, 11:48 Karbon »

Offline Mężczyzna Księgowy

• .::Kolarska Patologia::.
  • Miasto: Warszawa/Jabłonna
  • Na forum od: 30.12.2010
jestem za MRDP sms;) :D
Jadę tam gdzie znika horyzont.
MP 2014 - 500km 25h28`|MP 2015 - 300km 20h30`|MP 2017 - 300km 21h01`|MP 2018 (DNF)- 519km 27h30``|BBT 550km (DNF) | POM500 46h33`|PGR 550km - 80h04`

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
Oprócz naszej forumowej dwójki Ricardo (wynik z BBTour 42h54min) i mnie (46h18min) na TCR jedzie jeszcze piątka Polaków, trójka jak my w kategorii Solo oraz para mieszana w mniej prestiżowej kategorii par
(...)

Zamierzam kibicować całej Siódemce Polaków (ze szczególnym uwzględnieniem Wilka i Ricardo).
Niech Was Bóg prowadzi!
Ps.
Bardzo proszę o relacje sms na mrdp.pl

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
MRDP.PL i już.
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna MARECKI

• Miasto: Elbląg, Polska
  • Na forum od: 28.01.2016
    • Rowerowa strona Mareckiego
jak jest takie zapotrzebowanie to na mrdp.pl mogę zrobić mini relacje  SMS z TCR dla Naszych zawodników.

Jest takie zapotrzebowanie. Rób  :)  A Tobie Wilku i pozostałym szerokości na trasie.

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
Panowie - do 12 sierpnia trzymam kciuki, potem będę ściskał kierownicę swojego roweru, więc nie macie wyboru - przed tą datą meldujecie się w Istambule ;-)

Offline Mężczyzna tomek

• Moderator
  • Na forum od: 01.06.2014
A jak Wam, @Wilk, @Ricardo, będzie smutno, wspomnijcie to:

Offline Mężczyzna DiDżej

• Na forum od: 14.10.2013
Mocno trzymam kciuki za Was.
Rysiek trzymaj się  :)
Relacja na mrdp.pl byłaby fajna.
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.
Albert Einstein

Offline Mężczyzna faja

• Na forum od: 06.01.2013
A jak Wam, @Wilk, @Ricardo, będzie smutno, wspomnijcie to:
Dobre, Dobre.
Ale i tak będę kibicował.
Szerokości !!!!

Offline Mężczyzna Karbon

• Na forum od: 11.02.2013
Bez przesady, z wysyłaniem zdjęć to ja się nie zamierzam bawić, to jest wyścig, a nie kółko uzależnionych od mediów społecznych, co cały czas muszą być on-line  ;)

Tegoroczny pucz w Turcji można było śledzić on-line ;) W takim razie będę cierpliwie czekał na creme de la creme, czyli relację z TCR.

Na relacje to jest czas po wyścigu, na żywo to będę wrzucał jakieś krótkie opisy bieżących przeżyć.

Oby tylko ten MRDP.pl wyświetlał wszystkie wiadomości, które będziecie wysyłać. Mi niestety przepadła jedna wiadomość z dziewięciu, które wysyłałem podczas tegorocznego MP :o

Chłopaki - do boju :icon_exclaim:

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
Elegancko :) Aż mi ciary przeszły jak zobaczyłam te serpentynki....
Również jestem za relacją sms na mrdp.pl - będę śledzić i już teraz życzę powodzenia i trzymam za Was kciuki Panowie.
Wilku a jak Twoje kolano? Odpuściło?

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
Jak się wjeżdża na Furkę, to powiedzmy z kilometra 84 na trasie oznaczonej przez wilka trzeba spojrzeć w tył i jest piękny widok na serpentynki między kilometrami 75 a 79. Sześć lat temu tam byłem, a do dziś pamiętam. Zazdroszczę wrażeń. :) :)

Offline Mężczyzna Pio_FCI

• Miasto: Jaworzno
  • Na forum od: 23.04.2012
To jest niesamowite, chciałem pisać dokładnie to co przed chwilą napisał transatlantyk :) Widoki w tych rejonach Szwajcarii są jak z najlepszych katalogów a właśnie robiąc Furkę najlepsze są z boku i z tyłu.

Wilk, sam jechałeś ale co do Furki. Jechaliśmy z Mdudi zwykłymi góralami wypełnionymi sakwami, namiotami itd..i jeśli chodzi o skalę trudności podjazd okazał się mocno przereklamowany. Nas bardziej wymęczyły te podjazdy przed i po tzw. ciche no-name, których na mapie widać nie było. Jak piszesz, 4km przewyższeń na trasie 90km bierze się właśnie też z tych interwałów, które nieprawdopodobnie potrafią wybić organizm ze swojego rytmu..bo na takiej przełęczy ten rytm jest zawsze wzmożony ale ustabilizowany a na góra-dół-góra-dół organizm zaczyna się buntować.

Robicie ogromną rzecz, to automatycznie wyzwala na miejscu dodatkowe pokłady sił.

BTW, można wiedzieć jakie masz i czy szykujesz specjalne korby czy zębatki na to wszystko?
Forza INTER

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum