Mało tu wariatów? :-D
Cytat: tomek w 26 Gru 2015, 23:07Gratuluję Wam, chłopaki. I ni cholery nie wiem, dlaczego moja aplikacja się nie spodobała Strasznie niejasne są te kryteria na jakich przyjmują. Nie wiem co tak naprawdę się tam liczy. Czy kraj pochodzenia, doświadczenie, "medialność", czy zwykłe szczęście. Niby z tą liczbą maratonów które ukończyłem, z rozbudowaną stroną z relacjami z wielu wypraw - powinienem mieć spore szanse - ale czy to miało znaczenie nie nie wiem. Na FB jest gościu co przejechał TransRussia w 2013, 10 500km ze średnią kilometrów dzienną większą niż połowa tych co ukończyli TCR 2015 - i miejsca nie dostał co go mocno rozczarowało, więc raczej doświadczenie znaczenia nie miało.Bardzo możliwe (tak wynika z maila od organizatora), że wybrali część osób za zasługi, czyli przede wszystkim tych co ukończyli wcześniejsze edycje oraz pomagali na nich jako wolontariusze - a reszta po prostu miała szczęście w losowaniu.
Gratuluję Wam, chłopaki. I ni cholery nie wiem, dlaczego moja aplikacja się nie spodobała
Cytat: tomek w 26 Gru 2015, 23:11I dalej - ni cholery nie wiem, jak bym się z tą kwalifikacją teraz czuł Myślę, że trochę lepiej niż bez ale przecież możemy sobie zrobić swój TCR. Dajmy na to Lubin - Gibraltar. Minimum organizacji (czyli zero) a medale po weryfikacji śladu Opłata startowa to 100 pln na wskazaną przeze mnie fundację charytatywną
I dalej - ni cholery nie wiem, jak bym się z tą kwalifikacją teraz czuł
I ni cholery nie wiem, dlaczego moja aplikacja się nie spodobała
Cytat: tomek w 26 Gru 2015, 23:07I ni cholery nie wiem, dlaczego moja aplikacja się nie spodobałaTomek, jesteś za szybki, bali się że możesz wygrać. Szkoda że nie dostałeś pozytywnej odpowiedzi.
Ej, litości. Ile można. Wystarczy dwójka, żebyśmy ślęczeli tu przed ekranami kompów, zamiast jeździć (mam wam przypomnieć, jak było podczas MRDP?). Tomek, po prostu wygraj wszystko co jest możliwe w kraju
Boję się, bo mam w Tobie konkurenta Strava nie kłamie
Cytat: tomek w 27 Gru 2015, 21:23Ciekawe to co piszesz. To co: ta cała aplikacja z pytaniami dot. trasy i regulaminu byłaby dla odsiania totalnie zielonych, potem zasłużeni potem losowanie ?Ankieta była istotna, bo była trudna i solidne wypełnienie wymagało paru godzin pracy - i odsiała sporą część ludzi, głównie nieobeznanych z realiami i regułami tego wyścigu, albo tych co zrobili ją byle jak, na szybko i popełnili w niej błędy. Wg maila było ok.1000 zgłoszeń, z czego 600 spełniało ich wymogi, czyli aż 40% chętnych poległo na ankietach. A z tych 600 przydzielano 350 miejsc i tu jak piszą wg zasług i losowania
Ciekawe to co piszesz. To co: ta cała aplikacja z pytaniami dot. trasy i regulaminu byłaby dla odsiania totalnie zielonych, potem zasłużeni potem losowanie ?
we received almost 1000 registrations and nearly 600 applications