Autor Wątek: A może jakiś rowerowy Sylwester?  (Przeczytany 5012 razy)

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
Odp: A może jakiś rowerowy Sylwester?
« 21 Gru 2015, 17:36 »
Jaki się zrobił misz-masz w tym wątku  ;)

Może by tak uprościć? Ja jestem "wolny" od 31 więc w okolicy (mówię o Beskidzie) bym był popołudniu. Skoro kilka osób jest zdecydowanych na Beskid to może by się spotkać gdzieś? Myślę że nie będzie problemu żeby "klepnąć" miejsca dla kilku osób w schronisku w Dukli, ewentualnie można pozostać przy opcji namiotowej (jeśli pogoda dalej będzie zachęcać).
Iwo, Marg, Tolaf, Xbartolinix, Starszapani, Globalbus, krajewski (chyba nikogo na razie nie pominąłem), pomożecie?

Offline Kobieta marg

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 01.01.2012
    • BIKE'OWO
« 21 Gru 2015, 18:00 »

Iwo, Marg, Tolaf, Xbartolinix, Starszapani, Globalbus, krajewski (chyba nikogo na razie nie pominąłem), pomożecie?
Przede wszystkim Celina, która wątek założyła...
bikeowo, czyli moje podróżowanie

Offline Mężczyzna xbartolinix

• Miasto: Strzyżów|Rzeszów
  • Na forum od: 16.09.2014
    • jakieś tam relacje
« 21 Gru 2015, 18:10 »
Może w kwestiach Niskiego przenieśmy się do tego wątku http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=15393.0
, bo w obecnym chyba króluje opcja północna. Ja zostaję przy spaniu w namiocie, bo budżet nie pozwala na luksusy :p
Wolniej jedziesz, dalej zajedziesz...

http://xbartolinix.bikestats.pl/

Offline Mężczyzna globalbus

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 03.05.2011
    • blog podróżniczy
« 21 Gru 2015, 18:35 »
Jak ja przyjadę, to autem z bagażnikiem rowerowym.
Zaleta - mogę kogoś zgarnąć po drodze (2 osoby).
Wada - objazdówka odpada, muszę wylądować w tym samym miejscu, tak, żeby zdążyć na 3 stycznia do roboty :)

Jak Beskid, to chętnie upieprzę się w błocie po pachy. Może być namiot, może być bardziej wygodnicko :)

My home is where my bike is.

Offline Mężczyzna Żubr

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 03.11.2010
« 21 Gru 2015, 18:40 »
Przede wszystkim Celina, która wątek założyła...

Byłoby super ale:

Olsztyn- Rzeszów-> około 9 godzin pociągami, dwie albo trzy przesiadki. Wyjechać mogę dopiero 31.12 więc odpadam...

ale jeśli Wam się uda w Dukli spotkać, to poczuję się współmatką tego sukcesu:) działajta!

Przecież nie wykluczam nikogo złośliwie a już Boże broń Celiny dzięki której jest wątek, ale skoro napisała że nie da rady to nie da rady , zwróciłem się do Tych którzy są zainteresowani opcją beskidzką (co jest chyba logiczne)

Offline Mężczyzna Iwo

• leniwy południowiec
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 20.09.2010
« 21 Gru 2015, 19:03 »
Ja jadę jak napisałem, jeśli będziecie w Dukli, to chętnie dołączę.

Offline Mężczyzna wallace

• Miasto: okolice otwocka
  • Na forum od: 13.11.2012
« 21 Gru 2015, 19:04 »
 Jeżeli można to ja chętnie dołączę do  Dukli. ;)
ps. mogę spać w namiocie.

Offline Mężczyzna tolaf

• Miasto: Rzeszów
  • Na forum od: 04.09.2015
« 23 Gru 2015, 00:56 »
drodzy niskobeskidzcy sylwestrowicze ja nie nie zadeklaruję się wiążąco - możliwe że 31/12 będę dość długo gnił w robocie
:-\
jeśli będziecie kręcili się w beskidzie niskim - postaram się dojechać na tzw. "chwilę" w nocy albo 1/01 - jeszcze zobaczę jak to wyjdzie
a więc jak jest taka opcja - piszcie po prostu o planach albo o miejscach gdzie jesteście/będziecie
pozdrawiam
 ;)
z przodu mistrzowie ... z tyłu bohaterowie :D

Offline Kobieta Celina

• Miasto: Olsztyn/ Warszawa
  • Na forum od: 20.05.2015
« 25 Gru 2015, 22:31 »

Przecież nie wykluczam nikogo złośliwie a już Boże broń Celiny dzięki której jest wątek, ale skoro napisała że nie da rady to nie da rady , zwróciłem się do Tych którzy są zainteresowani opcją beskidzką (co jest chyba logiczne)

Tak, tak, wszystko się zgadza:) ja nie dam rady, ale strasznie fajnie, że opcja południowa się dzieje, serio, serio!:D
Wybornego kręcenia!:)

Offline Kobieta marg

• BIKE'OWO
« 26 Gru 2015, 11:21 »
Celina, ale, że całkiem nie dasz rady? Czy jednak opcja nadmorska jest aktualna? Ja pewnie wyruszę jutro, albo pojutrze i nie umiem się zdecydować dokąd:-) Północ, czy południe... Zimowe morze bardzo mnie kusi - od lat się do takiego wyjazdu przymierzałam... Chciałabym się też pokręcić po jakichś fajnych przyrodniczo miejscach. Omijając asfalty jak to tylko możliwe.

B. Niski tez jest super...
Iwo, ty masz już konkretnie zaplanowaną trasę, czy będziesz improwizował? Ta twoja ubiegłoroczna trasa sylwestrowa też bardzo mi się podoba.. :)

klabaternik

• Gość
« 26 Gru 2015, 16:41 »
Witajcie, a co z opcją północną? umarła? Ja na Darłowo bym się pisał. Ewentualnie zapraszam do Gdańska, można wymyślić jakąś trasę. Dysponuję mieszkaniem jako bazą startową, końcową bądź i taką i taką:) Pięć osób z rowerami spokojnie się zmieści.

Offline Kobieta marg

• BIKE'OWO
« 26 Gru 2015, 18:54 »
Jeśli wariant północny, to plan na razie mam taki: pociąg jutro wieczorem 20.26 z Katowic do Krzyża (lub Dobromyśla)
trasa http://www.bikemap.net/pl/route/3361060-sylwester-2015/

Są zainteresowani dołączeniem? Jeśli tak to dajcie znać, bo niewykluczone, że coś będę zmieniać.
Jak nikt się nie zdecyduje, to być może na szybko udam się w kierunku południowo - wschodnim :) Jeden - dwa dni mogę jeździć samotnie, ale dłużej to chyba mi się nie chce :)

Offline Mężczyzna xbartolinix

• Miasto: Strzyżów|Rzeszów
  • Na forum od: 16.09.2014
    • jakieś tam relacje
« 26 Gru 2015, 20:46 »
Marg, wybierając opcję południową będziesz spać w namiocie?
Wolniej jedziesz, dalej zajedziesz...

http://xbartolinix.bikestats.pl/

Offline Mężczyzna rafalb

• Miasto: Łuków/ Gdynia
  • Na forum od: 26.03.2008
    • Wciąż w drodze...
« 26 Gru 2015, 21:17 »
Grupa północna. No a jak u nas? Ja jeszcze 31 pracuję i nie ma opcji na nic wcześniej (stąd Darłowo za daleko), ale jakoś dotrę na wieczór. Czy są chętni na biwak?? Plaża, ale bliżej Trójmiasta.

Offline Kobieta magda

• Miasto: Tröjmiasto
  • Na forum od: 19.12.2011
    • Przejażdżkowe zapiski
« 26 Gru 2015, 21:31 »
U mnie zależy od zdrowia (i samopoczucia) oraz od pogody. Jak będzie deszcz to mi się nie będzie chciało, jak będzie bardzo zimno to też niespecjalnie. Ale ogólnie cały czas nieśmiało chodzi mi po głowie jakiś plener. Dzień przed się pewnie będę mogła zdeklarować ;) Olo będzie w 3mieście to jak nie plener to i tak możemy się w jakimś gronie 3miejskim spotkać.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum