Witam,
Cos o sobie: Mam na imie Michal mam 22 lata. Prowadze aktywny tryb zycia, mam za sobą kilka kilkudniowych wycieczek rowerowych, na rowerze jezdze codziennie.
Trasa: Trasy jeszcze nie planowałem. Chce odwiedzić Wegry, Serbie i Chorwacje, to jedyny priorytet, wyjazd oczywiście z Polski. Reszta do uzgodnenia.
Czas i miejsce planowanego startu: Jestem elastyczny, jeśli ktoś planuje coś podobnego, chętnie dołącze i dostosuje sie.
Planowany dystans dzienny: Jestem elastyczny. od 1 do 100 km dziennie.
Całkowity planowany dystans wyprawy: Nieznany. Gdzie nogi poniosą.
Rodzaje noclegów: Jestem elastyczny. Na hotele mnie stać ale przypuszczam że w miastach hostel poza namiot.
Sposób wyżywienia: Raczej gotowanie, ale czasem coś w karczmie.
Przybliżony budżet wyprawy na jedną osobę: do ustalenia wspólnie.
Priorytety/ sposób spędzania czasu: Wszystko po trochu.
Podejście do deszczu: Jako że będę miał na podróż mnóstwo czasu wolałbym nie jeździć w ulewe. Może przy słabych opadach.
Preferowane drogi: Bez znaczenia, nawierzchnia tylko asfaltowa.
Tyle mniej więcej na podstawie formularza.
Od siebie dodam, że jestem z natury dużym luzakiem, mam nature bardziej hipisowską.
Wycieczka ma być moimi wakacjami a nie wyścigiem. Dużo jeżdże rowerem i mogę przejechać wiele kilometrów ale jadąc na wyprawe nie nastawiam się na osiągi. Zadnych terminów, harmonogramów, grafików. Spontan. Wycieczka w stulu Easy riders. Celem jest Chorwacja, to co będzie po drodze ma być przygodą. Czy ma to zająć kilka tygodni czy kilka miesiecy nie ma dla mnie znaczenia. Tylko przygoda się liczy!
Jeśli znalazłby się ktoś zainteresowany, proszę o kontakt: gg 51742216 email: majkelcio@wp.pl
Pozdrawiam