ale co masz konkretnie do mnie? zarejestrowałęm się, bo miałem dość hejtu na jakiekolwiek kategorie czytając komentarze i chciałem zabrac głos. masz coś konnkretnie do mnie? bo jak nie to odpuść sobie insynuacje.
Po prostu nie spodobała mi się forma Twojego pierwszego postu, z jakim wjechałeś na forum by walczyć tu (!?) z falą hejtu która pojawiła się na stronie mrdp.
CytujAle tutaj raczej toczy się dyskusja nie w sprawie Remka, a sensowności tworzenia kategorii sport dla kilku procent zawodników i puszczania startu tej kategorii razem z resztą.Nie mogę się z tym zgodzić.Złe emocje wywołuje nie kategoria, ale zachowanie Remka po wyścigu.
Ale tutaj raczej toczy się dyskusja nie w sprawie Remka, a sensowności tworzenia kategorii sport dla kilku procent zawodników i puszczania startu tej kategorii razem z resztą.
Wkurza mnie śledzenie Kosmy przez wsparcie Siudzińskiego
Ryszard Deneka » 2017-08-26 10:54:38Słubice, każdy zjazd do lasu obstawiony „grzybiarkami”, co jedna to brzydsza. Ich widok męczy bardziej niż 2500km na rowerze
Niestety finałowy odcinek z Remigiuszem przegrałem. Skończyła mi się woda i rywal odjechał gdy byłem w sklepie. Jadę sobie teraz spokojnie pod latarnie, mam 170 km
Cytat: ślimac w 26 Sie 2017, 11:21Wkurza mnie śledzenie Kosmy przez wsparcie Siudzińskiegonie bardzo rozumiem -- jak coś takiego wygląda i jaki ma wpływ na rywalizację?
Pomimo rejestracji 3 lata temu nie miałem do tej pory okazji pisać na forum , więc się grzecznie przywitam : Dzień Dobry wszystkim !Z racji osobistej znajomości i lokalnego patriotyzmu najbardziej interesują mnie poczynania Pawła Walerczyka