Kosola [...] tę chorą "rywalizację" z Remkiem bo to żaden honor dla takiego twardziela ścigać się z kimś o 2 kategorie niżej.. Z trackingu wynika, że poszedł na obiad albo........
Rozum i Godnośc człowieka przede wszystkim!
mam nadzieję, że zawodnik Kosola odniesie się do tej wypowiedzi po powrocie. będzie okazja aby się przekonać czy, i jeśli tak to jak bardzo utożsamia się z tymi słowami co rozwieje wszystkie wątpliwości na przyszłość...
Kosma Szafraniak Niestety finałowy odcinek z Remigiuszem przegrałem. Skończyła mi się woda i rywal odjechał gdy byłem w sklepie. Jadę sobie teraz spokojnie pod latarnie, mam 170 kmLubię to!Zobacz więcej reakcji · Odpowiedz · 6 · 3 godz.
czy z tego powodu właśnie nie uczestniczysz w rajdzie?
Cytat: Drops 102 w 26 Sie 2017, 07:19OK, tylko głośno się zastanawiam jak to możliwe.I, podobnie jak geos, zarejestrowałeś się na forum podrozerowerowe.info właśnie teraz by tak sobie poanalizować, absolutnie niczego nie sugerując...
OK, tylko głośno się zastanawiam jak to możliwe.
Ale po co czekać na powrót skoro on sam napisał u Waxmunda na wallu na fejsie:Cytat: Kosola na fejsie u WaxmundaKosma Szafraniak Niestety finałowy odcinek z Remigiuszem przegrałem. Skończyła mi się woda i rywal odjechał gdy byłem w sklepie. Jadę sobie teraz spokojnie pod latarnie, mam 170 kmLubię to!Zobacz więcej reakcji · Odpowiedz · 6 · 3 godz.
Cytat: 4gotten w 26 Sie 2017, 10:22 ale...Poważnie, ludziska się złoszczą, bo wiedzą z góry co będzie teraz? A może Remek juz dojechał do mety i udziela wywiadów?Przekonasz się niebawem.Jeśli nawet to dobry kolarz - to na pewno zły sportowiec.Ps. Wkurza mnie śledzenie Kosmy przez wsparcie Siudzińskiego, ale mam nadzieję, że to tylko internetowe przekłamanie - a nie przykład skrajnie niesportowego zachowania.Bo po co śledzić zawodnika z innej kategorii - skoro w swojej kategorii zdeklasowało się konkurentów i poziomem tej deklasacji już można się z powodzeniem przechwalać ?
ale...Poważnie, ludziska się złoszczą, bo wiedzą z góry co będzie teraz? A może Remek juz dojechał do mety i udziela wywiadów?
Jadę sobie teraz spokojnie pod latarnie, mam 170 km
Cytat: KosmaJadę sobie teraz spokojnie pod latarnie, mam 170 kmJa w tym widzę już totalnie lekki stosunek do finiszu.