Autor Wątek: MRDP 2017  (Przeczytany 126574 razy)

Offline Mężczyzna czerkaw

• We are infinite
  • Miasto: Marianowo
  • Na forum od: 25.02.2013
    • Awesome Nomad
Odp: MRDP 2017
« 31 Sie 2017, 06:24 »
Widziałem na monitoringu jak jechał DK3 od Jeleniej Góry z prędkością 75 km/h więc chyba już nie jedzie...

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 31 Sie 2017, 06:53 »
Rozmawiałem wczoraj z Danielem - wycofał się.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna dzesio

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 11.02.2014
« 31 Sie 2017, 07:51 »
Jedziemy właśnie z Kahą do Gdyni. Pociąg do domu mamy po 22. Może ktoś jest chętny spotkać się na kolację/piwo/inne relaksy?

Czy Wasz pociąg nie uległ wczoraj zderzeniu z wagonem towarowym?

Offline Mężczyzna Turysta

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 15.06.2011
« 31 Sie 2017, 07:57 »
Nie, w zdarzeniu brał udział wcześniejszy pociąg jadący do Zakopanego. Z tego, co wyczytałem, pociąg kahy i emesa pojechał naokoło przez Toruń.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 31 Sie 2017, 09:44 »
No, mieliśmy objazd i potężne opóźnienie. Na szczęście sami w przedziale, przespaliśmy całą drogę.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
« 31 Sie 2017, 10:38 »
No, dotarłem do domu. I nawet już wypiłem kawę w pracy. Zastanawiam się, po co to komu: ukończyłem, przejechałem, a w pracy tyle samo roboty, ale jeszcze do tego w kolejce czeka do napisania relacja.

Powinienem napisać kilka słów podsumowania, ale te wszystkie dni huczą w głowie i mieszają się, dlatego też nie wiem, od czego zacząć i co napisać.

Nie wycofałem się. Chociaż w Cisnej prawie się nam udało, całej trójce. I chociaż Olo strasznie kusił w Ustce. I nawet mimo genialnego pomysłu Tomka, żeby wycofać się w Jastrzębiej, przed brukiem, na 3 km przed metą, wsiąść w Meleksa i kazać się dowieźć pod latarnię (byłoby epicko, przyznajcie!).

W Bieszczadach odpuściłem pośpiech. Błędy popełnione na początku wyścigu zabrały za dużo czasu by walczyć o dobry wynik, więc postanowiłem skupić się tylko na dojechaniu w limicie i niepoharataniu się bardziej niż trzeba. I od postoju przed Cisną jechałem sobie turystycznie - o ile tak można to nazwać. Ale od tego miejsca było to prawdziwe sanatorium. Sól kolarstwa, kawa na Orlenie i te sprawy.

Wszystkim, którzy mi pomagali, podpowiadali, wysyłali SMS-y i dopingowali, bardzo dziękuję za wsparcie! Największe podziękowania idą do Elizium i Tomka, którzy zawsze mieli czas i cierpliwość (szczególnie jak potrzebowałem kogoś zburczeć za ciulowe asfalty, a akurat nie miałem telefonu do wójta odpowiedniej gminy).

Teraz czas odsłuchiwać moje nagrania z notatkami i przepisywać to na literki.

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna skrzysie.k

• Kapituła MP-P 2019
  • Absent.With.Out.Leave
  • Miasto: Kraków
  • Na forum od: 29.01.2016
    • Szlaki i Drogi
« 31 Sie 2017, 10:51 »
...
W Bieszczadach odpuściłem pośpiech. Błędy popełnione na początku wyścigu zabrały za dużo czasu by walczyć o dobry wynik, więc postanowiłem skupić się tylko na dojechaniu w limicie i niepoharataniu się bardziej niż trzeba.
...

Hm, a jakież to błędy popełniłeś na początku wyścigu? Z "perspektywy fotela" dostrzegłem jedynie wyraźne uspokojenie jazdy gdzieś od Głodówki. Moim zdaniem samo przejechanie w limicie to już jest świetny wynik, ale Ty zrobiłeś to znacznie szybciej.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 31 Sie 2017, 11:25 »
Ej, meleks mi się podobał. Trzeba było tak zrobić ;D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna AdrianU

• Miasto: Śląsk
  • Na forum od: 12.05.2016
« 31 Sie 2017, 11:27 »
&t=1319s

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
« 31 Sie 2017, 11:36 »
Kot za Ustką - ostatnia prosta!

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

Offline Mężczyzna RS

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 17.11.2016
« 31 Sie 2017, 13:04 »
Wyjechałem na trzy tygodnie i nie miałem możliwości śledzenia maratonu. Teraz nadrabiam zaległości czytając ten wątek.
Wielkie gratulacje dla wszystkich, którzy stanęli na starcie z mocnym postanowieniem ukończenia trasy. Ogromne nagromadzenie sił ciała i ducha  :)
Nie wszystkim się udało zrealizować swój plan, ale wiadomo jak jest na rowerze...
"Uczestniczenie" w tym jest dla mnie bardzo inspirujące i motywujące. Dzięki.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
« 31 Sie 2017, 13:17 »
Olaf, Olaf, Olaf - wielkie gratulacje!

Offline Mężczyzna dracorp

• Miasto: Trójmiasto
  • Na forum od: 05.07.2013
    • Dziennik rowerowy…
« 31 Sie 2017, 13:22 »
Nie zauważyłem żeby był poruszony jeden problem który mnie interesuje dlatego się zapytam.
Jak sobie radzicie albo jak sobie radzą uczestnicy przy przejazdach przez miasta w których są DDRiP.
Głównie raczej chodzi o problematyczne DDRiP lub/i DDR. Takie które nie są ciągłe lub mają pełno krawężników itp.
Piecia aka dracorp

Moje graty na olx.pl

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
« 31 Sie 2017, 13:28 »
Jak sobie radzicie albo jak sobie radzą uczestnicy przy przejazdach przez miasta w których są DDRiP.
Głównie raczej chodzi o problematyczne DDRiP lub/i DDR. Takie które nie są ciągłe lub mają pełno krawężników itp.
Generalnie olewa się i jedzie ulicą.

Offline Mężczyzna Góral nizinny

• Miasto: Częstochowa
  • Na forum od: 02.10.2013
« 31 Sie 2017, 13:33 »
Na przykładzie Trójmiasta można napisać,że radzą sobie tak jak potrafią i na podstawie swoich doświadczeń.Kolorowa grupka kilkunastu zawodników pomykała:jezdnią,chodnikiem ,lub ścieżką rowerową z prawej strony,chodnikiem,lub ścieżką z lewej strony.Zawodnicy z różnych stron Polski,doświadczenia podobne  :)
Za Dzikiej Róży zapachem idź na zawsze upojony wśród dróg -będzie clę wiódł...   K.I.Gałczyński

[img width=201 height=50]http://st66.static.bikestats.pl/u18136y2014v3.g

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum