Autor Wątek: MRDP 2017  (Przeczytany 126564 razy)

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
Odp: MRDP 2017
« 1 Wrz 2017, 10:58 »

Wspomniane foto, bo się nie dodało ;)

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
  • Na forum od: 09.06.2010
    • http://north-south.info
« 1 Wrz 2017, 11:04 »
Ten pałac w Brodach to ja sobie kiedyś odwiedzę na spokojnie. Żeby mi się przypadkiem kiedyś nie przyśnił ;)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
« 1 Wrz 2017, 11:19 »
Ja przez dwa tygodnie po MRDP pochłaniałem jedzenie w takich ilościach, że az było mi wstyd trochę. 😀

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 1 Wrz 2017, 11:30 »
A ja właśnie nie jem jakoś za dużo... ale czegoś brakowało. Wczoraj pochłonąłem orlenowego hotdoga i od razu poczułem się lepiej.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna skaut

• Miasto: Józefów - Emilianów
  • Na forum od: 30.11.2014
« 1 Wrz 2017, 12:43 »
(...)
Przy okazji załączam foto z Pk32 w Brodach. Ten widok był kwintesencją odcinka po jakim było nam jechać :icon_smile:
:o
Te "duże oczy" wkleiłem, bo byłem w Brodach w 2010 r. i jestem przekonany, że te kamloty i kupa piachu już wtedy tam leżały.

A generalnie: Wielkie wyrazy uznania dla wszystkich, którzy odważyli się stanąć na starcie pod latarnią im. S. Żeromskiego, a w szczególności tym, którzy pod tę latarnię wrócili. Szacunek!!!
"Obstawiałem" wprawdzie zwycięstwo kogoś z trójki: Wilk, Tomek, Ricardo, ale Kosola o tym nie wiedział i miał własny pomysł na hierarchię MRDP. I chwała Mu za to. Kosma - to było galaktyczne!
Remek Siudziński jest dla mnie ciągle, a może coraz bardziej fenomenem. Może nie tyle w kategorii kolarstwo (nie umniejszając dokonań), ale głównie w kategorii: zarządzanie (czasem, zespołem, logistyką etc.). Mistrz!
Bardzo dziękuję Wszystkim Wam, startującym w MRDP za emocje.

Offline Mężczyzna byczys

• Miasto: Tychy
  • Na forum od: 30.09.2013
    • Moje relacje z ultramaratonów rowerowych
« 1 Wrz 2017, 12:51 »
Te "duże oczy" wkleiłem, bo byłem w Brodach w 2010 r. i jestem przekonany, że te kamloty i kupa piachu już wtedy tam leżały.

Ja odniosłem wrażenie, że na tym placu był kiedyś asfalt, ale zarządzający stwierdzili "o nie, nie. Nie możemy mieć tyle gładkiej nawierzchni w gminie. Proszę nam tu nawieźć tej kostki i wyłożyć ładnie" ;)

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
« 1 Wrz 2017, 12:52 »

Podejrzewam, że gdybyś tam był w 1945, to też by leżały ;)

Ja przez dwa tygodnie po MRDP pochłaniałem jedzenie w takich ilościach, że az było mi wstyd trochę. 😀

Ze zdziwieniem zauważyłem, że u mnie waga nie drgnęła ani apetyt się nie zaostrzył. Chyba zatem doszedłem do optymalnego przelicznika drożdżówek na kilometr. Bo to one właśnie były moim ulubionym paliwem na trasie.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 1 Wrz 2017, 12:53 »
Wywiad z Kosmą

Chyba zatem doszedłem do optymalnego przelicznika drożdżówek na kilometr. Bo to one właśnie były moim ulubionym paliwem na trasie.

No właśnie. Muszę zacząć trenować, bo jak człowiek nie jedzie w czubie stawki, to Ci pierwsi zawsze mu wszystko wyżrą. I gdzie tu równe szanse?
« Ostatnia zmiana: 1 Wrz 2017, 13:28 Elizium »
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

RDK

• Gość
« 1 Wrz 2017, 13:28 »

Ja odniosłem wrażenie, że na tym placu był kiedyś asfalt, ale zarządzający stwierdzili "o nie, nie. Nie możemy mieć tyle gładkiej nawierzchni w gminie. Proszę nam tu nawieźć tej kostki i wyłożyć ładnie" ;)

To nie jest zabawne. Kilka lat temu tak się stało w Czerwińsku ;) Tyle że nie kostka, a zwykłe, nieobrobione kamienie.

I gdzie tu równe szanse?
Nie były przewidziane w zakupionym pakiecie.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
« 1 Wrz 2017, 13:42 »
to Ci pierwsi zawsze mu wszystko wyżrą. I gdzie tu równe szanse?
Drożdżówki są najświeższe rano. Więc dojeżdżasz wczesnym rankiem do miejscowości, z której czołówka wyjechała głodna i śliniąca się. A sam pakujesz za pazuchę cieplutkie, mięciutkie wypieki.

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
« 1 Wrz 2017, 13:48 »
Hipek, przestań, bo aż mi ślinka cieknie. A teraz muszę pilnować diety.

Dla tej drożdżówkowej porannej rozpusty gotów byłbym machnąć jeszcze jedno kółko. Ale to dopiero jak odpocznę.

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 1 Wrz 2017, 13:51 »
Czuje pewien niepokój, że Hipek coś ściemnia...
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 1 Wrz 2017, 13:55 »
Wywiad z Kosmą

Odsłuchałem i potwierdziło się to, o czym czytałem już wcześniej na fejsie. W końcówce MRDP Kosma był "monitorowany" przez ekipę Remka, nieładnie :-[ Co im zależało, skoro jechali w innej kategorii?
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna emes

• i tak nie dojedzie
  • Miasto:
« 1 Wrz 2017, 13:58 »
Zależało tak samo, jak Kosmie na tym by wyprzedzić Remka. Jak już prowadzisz w swojej kategorii i nie masz konkurencji, to naturalne, że chcesz objechać wszystkich pozostałych.

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
    • Hipcia i Hipek
« 1 Wrz 2017, 13:59 »
Czuje pewien niepokój, że Hipek coś ściemnia...
To Niepokój czy Hipek? Weź się zdecyduj!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum