Autor Wątek: MRDP 2017  (Przeczytany 126556 razy)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Odp: MRDP 2017
« 4 Wrz 2017, 08:23 »
To ja nie wiem, mam jej tego posta usunąć?
Na razie nie, ale obserwuj ją uważnie i w razie potrzeby szybko do specjalisty

Offline Mężczyzna dudi

• Administrator
  • Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 11.05.2009
« 4 Wrz 2017, 08:25 »
To ja nie wiem, mam jej tego posta usunąć?
Ja bym jakieś ostrzeżenie chociaż dał...

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
« 4 Wrz 2017, 08:35 »
Ja bym jakieś ostrzeżenie chociaż dał...
No to nie krępuj się. Ja to, wiesz, ostrzegać sobie mogę.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Offline Mężczyzna Ricardo

• Na forum od: 25.05.2011
« 4 Wrz 2017, 11:44 »
No, a poza tym udało mi się objechać całe grono facetów razem z moim własnym chłopem.
Wydaje mi się że niektórzy cudownie ozdrowieli z licznych kontuzji gdy tylko poczuli bliskość Agaty za plecami i gnali do mety tak by nie znaleźć się w tym zacnym gronie  ;D

Offline Kobieta Hipcia

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 10.06.2014
« 4 Wrz 2017, 13:15 »
Zapomniałam dodać, że przed Gubinem krążył Wąski (już poprawiłam). Proponował pizzę ;D, ale niestety sprawy rodzinne zmusiły go do powrotu. Przy skręcie na Świerki, wydaję mi się, że stał też ktoś z forum. Miło zaskoczył mnie też Bronek Łazanowski, który wyjechał mi w Głuszycy i towarzyszył kawałek. Pewnie kogoś jeszcze pominęłam, ale po tak długiej trasie zebranie wszystkich wspomnień jest bardzo trudne.

Offline Mężczyzna Mijah

• Na forum od: 01.02.2017
« 4 Wrz 2017, 21:01 »
Wydaje mi się że niektórzy cudownie ozdrowieli z licznych kontuzji gdy tylko poczuli bliskość Agaty za plecami i gnali do mety tak by nie znaleźć się w tym zacnym gronie  ;D
Nie wiem jak "niektórzy", ale konsekwencja Agaty w wyprzedzaniu nas przez noc była jednym z czynników, dla których w ostatnich dwóch dobach porzuciliśmy noclegi w warunkach powszechnie uznawanych za komfortowe (i niefortunnie, każdorazowo konsumujących 7,5-9h brutto), na rzecz drzemek na ścierniskach i przystankach ;)

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 6 Wrz 2017, 18:12 »

Składając do kupy powyższy wywiad Remka i wcześniejszy, radiowy, Kosmy jest dla mnie jasne, że jego ekipa celowo śledziła Kosmę. Niby jechali w osobnych kategoriach, ale porażka, tak porążka, byłaby dla Ultrakolarza  bardzo nie na rękę z wizerunkowego punktu widzenia.
I jeszcze wcześniejsze tłumaczenie członka ekipy na fejsie, że szpiegując przy okazji mogli kontrolować przestrzeganie regulaminu przez innych. Tylko, że nie kojarzę, żeby kręcili się gdzieś w okolicy Duńczyka, który jadąc kilkaset kilometrów za nimi był bezpośrednim konkurentem.

dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna poziom

• Miasto: ELW
  • Na forum od: 11.12.2016
« 6 Wrz 2017, 18:21 »
Jejku, ale nie kumam, przecież mieli prawo tak robić(?).
Zresztą, dla mnie w tej całej 'sprawie' najważniejszy jest głos Kosmy, który nie ma pretensji i sam zaprzecza, że mu nie przeszkadzali, nie rozpraszali Go.
"Never argue with idiots"

Offline Mężczyzna __

• Miasto:
  • Na forum od: 08.12.2013
« 6 Wrz 2017, 18:52 »
Naprawdę nie macie się do czego przypieprzyć. Co będzie jak odkryjecie że w trakcie wywiadu Remek przez sekundę się krzywo patrzył w stronę pałacu prezydenckiego...

Offline Mężczyzna yurek55

• 2015-11217; 2016-11305; 2017-12740 (Rapha500)
  • Na forum od: 06.09.2013
    • Jurek rowerowy
« 6 Wrz 2017, 19:31 »
To ja dodam jeszcze jedną relację. Hipek,musisz się postarać żeby dorównać literacko. Maciek zawiesił wysoko poprzeczkę.
Na zachętę kilka smaczków:

"(...)Nowojorscy kurierzy mogliby się od nas dużo nauczyć – śmigamy między zakorkowanymi pasami, korzystamy z poboczy, chodników, ścieżek rowerowych, słabo rozróżniamy kolory. (...)Wreszcie koniec, wodą z bidonów staram się opłukać zmaltretowany napęd. „Nie pij wódki, nie pij wina, kup se rower Ukraina i tylko na takim k……..a pojedź na MRDP!!!” Co za syf!(...)Zapomniałem jednak o przestrodze Jeana de Garibaldiego: „Kolarstwo to nie jest gra. Kolarstwo to jest sport. Twardy, ciężki, który wymaga wiele wyrzeczeń. Można grać w piłkę, tenisa lub hokeja. Ale nie można grać w kolarstwo.(...)Koniec z górami, gdzie noce lodowate, podjazdy mordercze, drogi dziurawe. Gdzie dziewczyny ubrane w workowate swetry z dredami na głowach siedząc na kamieniu czytają poezję i żują kiełki zbóż. Pomkniemy z Kellysem nad morze, ku słonecznym plażom, gdzie laski chodzą w bikini, nie czytają głupot tylko słuchają disco polo i piją wódkę z sokiem. I będzie koniec naszej męki(...)Przepraszam całą ścianę wschodnią i całe góry za wszystkie złe słowa o waszych drogach. Takiego syfu jak wzdłuż zachodniej granicy nie ma nigdzie.(...)"

http://biketimeteam.pl/mrdp-2017/
Rower to dziwny pojazd, jego pasażer jest jednocześnie jego silnikiem.
"Drzwi mego domu to magiczna furtka między krainą lenia a rowerem" - eranis

« 6 Wrz 2017, 19:44 »
Jejku, ale nie kumam, przecież mieli prawo tak robić(?).
W regulaminie nie ma mowy o zakazie szpiegowania. Tylko, czy korespondencyjny oponent miał taką możliwość?
Zresztą, dla mnie w tej całej 'sprawie' najważniejszy jest głos Kosmy, który nie ma pretensji i sam zaprzecza, że mu nie przeszkadzali, nie rozpraszali Go.
Tzn, że jednak mu się nie podobało? ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 6 Wrz 2017, 19:47 »

Właśnie tego Pana spotkać, kilka słów zamienić mogłem w Krynkach przed sklepem. Bym wiedział tak pisze (słowa treścią pełne), bym palcem dotknął, nie umył.

Szacunek!
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

« 6 Wrz 2017, 19:58 »
Od razu się domyśliłem, że chodzi o Ciebie. Relacja Macieja przednia, tylko gdzie są inne?

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 6 Wrz 2017, 20:29 »
(Sprostowanie: Podszedłem do roweru, filowałem, pan ze sklepu z pakupkami wyszedł, pana nie znałem, również z imienia, nie powiedziałem 'witam', 'szerokości', o tomku nie wspomniałem, stojąc, pana wzrokiem odprowadzałem, gdy szedł do kebaba, jaki mu wskazałem.)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum