Trzeba go (Remka) było "objechać" to by sobie teraz nie mógł uzurpować prawa do miana zwycięzcy.
W tym momencie to umniejszacie kategorii sport krytykując zachowania danej osoby. A to chyba osobne sprawy.
[quote author=Wilk link=topic=15245.msg323824#msg323824 date=1475010311 Moim zdaniem nie powinno być kategorii sport na MRDP, nazwa też wprowadza zamęt - nie dość, że wygrał wyścig, to jeszcze w kategorii sport (a więc lepszej, niż zwykłej, "sport" to wyczyn, coś wyżej niż zwykła jazda solo czy w grupie). Nazwa jest niefortunna, ja bym raczej nazwał tę kategorię komfort albo leisure.
Cytat: tomek w 27 Wrz 2016, 23:17Trzeba go (Remka) było "objechać" to by sobie teraz nie mógł uzurpować prawa do miana zwycięzcy.Tomek, liczymy na Ciebie w MRDP. Kto to może zrobić, jak nie Ty?
Może Tomek ma rację, że będzie coraz więcej chętnych w kategorii "sport". Chociaż ja nie jestem w tym temacie takim optymistą - "Piękny zachód" i ewentualne reedycje to pokażą. Byłbym jednak za tym, że ta kategoria powinna mieć swoje imprezy i nie powinna być mieszana z innymi kategoriami. Jak będzie dużo chętnych do tej kategorii, to powinni np. jechać MRDP w innym terminie i np. z innym limitem czasu.
... BBT tez niedługo wprowadzi taką kategorię i to dopiero będzie młyn.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.