Myślę że jedyna szansa żeby urwać trochę czasu następnym razem to strategia Kosmy. Zabrać listę hoteli przy trasie i dzwonić po drodze rezerwując noclegi będąc 20-30 km przed nimi.
Sam w tym roku wystartowałem na innych zawodach w tej formule i wiem ,że to nie jest łatwe zorganizować całe zaplecze.P.s relacja z tamtej imprezy wkrótce
poprosiłem jedynie kolegę by jechał mi kamperem, koncepcja okazała się taka sobie bo kolega nie odmówił, przystał na propozycję za to na trasie dwukrotnie uszkodził mi kampera, w tym raz cofając uderzył w słup łamiąc ramę w zapasowym rowerze który był zawieszony na bagażniku...
jak namoknie i potem jest mokry przez kilka dni, to co nie co może się odparzyć.
... jak namoknie i potem jest mokry przez kilka dni, to co nie co może się odparzyć. Ciekawy jestem jak sobie z tym radzicie.
Dzięki za odpowiedź. Byłem ciekawy, bo nie jeżdżę z pampersem w gaciach i myślę sobie, że jak namoknie i potem jest mokry przez kilka dni, to co nie co może się odparzyć. Ciekawy jestem jak sobie z tym radzicie.
Ciekawi mnie jak jest w opcji z pampersem - w końcu to mokra gąbka, która non-stop ma styl z delikatną skórą.
nie wierze w nieprzemakalność