Druga część (z trzech): https://www.wykop.pl/wpis/26905065/494978-228-315-272-494163-maraton-rowerowy-dookola/
Część trzecia, ostatnia. Nareszcie koniec. Grunt, że przeżycia spisane i jest pamiątka
Cytat: byczys w 26 Paź 2017, 18:02Część trzecia, ostatnia. Nareszcie koniec. Grunt, że przeżycia spisane i jest pamiątka Kabina walca drogowego jako miejsce noclegowe wymiata. Takiej miejscówki nie miał nikt .Ciekawa relacja - przeczytałam wszystkie części. Przeprawa promowa na Odrze: nie Paweł Ignasiak, lecz Tomek!
Cześć. czy padł kiedyś termin opublikowania wyników z naszego maratonu czy coś przespałem? Wigor ma tyle eventów, że nie ogarnia czy co ? Wie ktoś coś ?
Cytat: wiecho w 21 Wrz 2017, 10:19Mam prośbę do Wigora. Czy ty możesz spowodować, żeby na trackcourse podali ślady także 7,8,9 i 10 dnia tak jak odbywały się zawody w limicie (przynajmniej). Na razie jest tam tylko do 6 dnia. Mi na tym bardzo zależy, nie wiem jak innym. Chciałbym wiedzieć jak poruszałem się względem innych do końca maratonu. No i druga prośba, czy nie można by było wyników na żywo zrobić w ekselu, żeby było porównanie PK było bardziej przejrzyste. Do tej pory strona co chwilę wraca do pozycji początkowej i nie wszystko od razu widać. Oczywiście z niecierpliwością czekam na wyniki podane z czasami i z podziałem na kategorie.Jedna sprawa załatwiona:http://trackcourse.com/index.php?mnu=94Wyniki, przeglądarka firefox > ctrl+a > ctrl+c > excel > ctrl+v gotowe
Mam prośbę do Wigora. Czy ty możesz spowodować, żeby na trackcourse podali ślady także 7,8,9 i 10 dnia tak jak odbywały się zawody w limicie (przynajmniej). Na razie jest tam tylko do 6 dnia. Mi na tym bardzo zależy, nie wiem jak innym. Chciałbym wiedzieć jak poruszałem się względem innych do końca maratonu. No i druga prośba, czy nie można by było wyników na żywo zrobić w ekselu, żeby było porównanie PK było bardziej przejrzyste. Do tej pory strona co chwilę wraca do pozycji początkowej i nie wszystko od razu widać. Oczywiście z niecierpliwością czekam na wyniki podane z czasami i z podziałem na kategorie.
Działa to komuś w ogóle? Bo ja jestem w stanie otworzyć tylko pierwszy dzień, na każdym innym od razu się przeglądarka zawiesza
Cytat: Ricardo w 7 Wrz 2017, 13:07Limit 10 dni, dojazd na metę po czasie oznacza DNF.Możliwość przyjechania po limicie, odebrania statuetki i znalezienia się w rankingu, to jednak miły gest. Ludzie na tym maratonie się zarzynają, dają z siebie wszystko. Niektórzy 4 dnia nie docierają do Przemyśla (co w zasadzie przekreśla szanse na limit) ale uparcie jadą dalej. Inni walczą do samego końca i spóźniają się minimalnie.Można twardo egzekwować zasady i liczyć się z tym, że ktoś oceniając czas na 100km przed metą pierdachnie wszystkim, spakuje się w PKS i wróci do domu niepocieszony. A można go powitać na mecie, pogratulować ogromnego wysiłku i zapisać w historii imprezy. Daniel mówił, że "limit czasu jest informacją dla zawodnika", a skoro sam mógł pojawić się na mecie 2 doby po jej zamknięciu, by uścisnąć rękę i wręczyć statuetkę, to moim zdaniem piękna sprawa.
Limit 10 dni, dojazd na metę po czasie oznacza DNF.
Ale nie mogę się zgodzić z twierdzeniem, że tacy ludzie ukończyli MRDP. Regulamin w tej mierze jest oczywisty i nawet Daniel nie może sobie nim dowolnie manipulować. Każdy startujący wie, że skalę trudności tej imprezy wyznacza te 10 dni. Nie dał ktoś rady - niech próbuje kolejnym razem (doświadczenie mnóstwo daje), ale niech się nie oszukuje, że tę imprezę ukończył, bo to jak prawie zdążyć na pociąg.
Działa każdy dzień. Ale panowie..., cierpliwość jest cnotą Inwentów tam trochę jest, MRDP jest jednym z większych.