Na temat tej kategorii i Tego zawodnika było tyle już powiedziane na tym forum, że chyba już nikt nie ma ochoty wracać do ponownie do tych tematów
...Zwłaszcza tą butlę z gazem i wielki czajnik na niej, w którym gotuje się woda na herbatkę dla kolarzy.
Trochę trudno chyba oczekiwać, żeby w sytuacji gdy ktoś osiąga sukces sam siebie biczuje i deprecjonuje swoje osiągnięcie...
Można choć każdy bierze udział w jakiejś kategorii... a chyba co do zasady nie podobnych pretensji do Wilka, że jest zwycięzcą MRDP2013...
Jeśli ktoś jest pierwszy na mecie mimo że jechał w trudniejszej i bardziej wymagającej kategorii, to nie ma większego problemu z nazwaniem go zwycięzcą całości. Trochę gorzej to jednak wygląda, gdy zwycięzcą określa się ktoś, kto po drodze miał łatwiej.
Raczej nie tym razem
Cytat: Alois Lerche w 11 Sty 2017, 12:27Trochę trudno chyba oczekiwać, żeby w sytuacji gdy ktoś osiąga sukces sam siebie biczuje i deprecjonuje swoje osiągnięcie... Ale można oczekiwać że mówi "wygrałem wyścig XYZ w kategorii SOLO/SPORT/Whatever", a nie "wygrałem wyścig XYZ".
nieoficjalne mistrzostwa Polski w ultrakolarstwie
Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu...
Cytat: Hipek w 11 Sty 2017, 13:24Jeśli ktoś jest pierwszy na mecie mimo że jechał w trudniejszej i bardziej wymagającej kategorii, to nie ma większego problemu z nazwaniem go zwycięzcą całości. Trochę gorzej to jednak wygląda, gdy zwycięzcą określa się ktoś, kto po drodze miał łatwiej.Tyle, że to są raczej uwagi do organizatora, o których nota bene wspominałem powyżej w tym wątku a skoro organizator nie uznał za stosowne, by to regulować... Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu... W szczególności po fakcie... Rozumiem, że moja kategoria sport jest łatwiejsza w zorganizowaniu sobie komfortu na trasie, ale wyobrażam sobie podobne zorganizowanie zaplecza nawet w kategorii extreme no może poza ewentualnymi zmianami rowerów, tyle, że będzie to droższe i wymagało więcej przygotowań...
A może spróbować zmienić limity czasowe (...)
Hejt przeciwko zawodnikowi
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
A może spróbować zmienić limity czasowe dla poszczególnych kategorii, np. Sport 230 godzin, Extreme 235 i Total 240.
Cytat: Alois Lerche w 11 Sty 2017, 13:54Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu...Czy to jest napisane ogólnie, czy w odniesieniu do mojej wypowiedzi?