Cytat: szafar w 11 Sty 2017, 14:13A może spróbować zmienić limity czasowe dla poszczególnych kategorii, np. Sport 230 godzin, Extreme 235 i Total 240.to oczywiście zmienia sytuację tych ostatnich ale nie pierwszych...Cytat: Hipek w 11 Sty 2017, 14:06Cytat: Alois Lerche w 11 Sty 2017, 13:54Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu...Czy to jest napisane ogólnie, czy w odniesieniu do mojej wypowiedzi?To odnosi się wyłącznie to treści zawierających hejt, w Twojej wypowiedzi ja, przynajmniej go nie zauważyłem...
A może spróbować zmienić limity czasowe dla poszczególnych kategorii, np. Sport 230 godzin, Extreme 235 i Total 240.
Cytat: Alois Lerche w 11 Sty 2017, 13:54Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu...Czy to jest napisane ogólnie, czy w odniesieniu do mojej wypowiedzi?
Hejt przeciwko zawodnikowi, jest już raczej nie na miejscu...
Zmienia...
Cytat: Jelona w 10 Sty 2017, 17:21Raczej nie tym razem Składam oficjalny protest w imieniu własnym i mieszkańców Pszowa !!!
Raczej nie tym razem
3. Po co jednak organizuje się zawody mrówek ze słoniem? Moim zdaniem większego sensu to nie ma. Walczył z podobnymi zespołami w Austrii, w Ameryce. Ale po co tutaj ten zespół?4. Remek - stań do walki. Sam. Miej jaja chłopie. Wygraj, a będziemy Cię na rękach nosić.
...nie sądzę by podejmował ryzyko równorzędnej walki...
Alois Lerche, nie wiem, czy mnie dobrze zrozumiałeś. Zaboli to co napisałeś: nie stanie do równorzędnej walki.
Remka zaboli - tak sądzę. Gdyby o mnie ktoś powiedział, że boję się stanąć do równorzędnej walki, to by mnie bardzo zabolało. To znaczy, że startuję do walki równorzędnej i walczę jak potrafię, albo mówię, że to nie dla mnie, że nie dam rady. Jest wiele rzeczy, którym nie podołam i nie bili mnie brak wieńca laurowego.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
4. Remek - stań do walki. Sam. Miej jaja chłopie. Wygraj, a będziemy Cię na rękach nosić.