Szosówką ? Tędy ?
Lepszym rozwiązaniem, o ile już mają być szutry, jest puszczenie trasy przez Świątkową Wielką (1451 km) trawersem szutrowym nad wsią Wołowiec do Banicy (gdzie łączy się z proponowanym śladem w 1468 km), albo pewny przejazd asfaltami o którym pisał tomek.
Cytat: Hipek w 19 Sty 2017, 09:55Profesjonalne wykonanie znaku sugeruje, że to jest droga prywatna.Nie sądzę. Raczej chodzi o to, że [dla samochodów] nie ma przejazdu i nie ma sensu się tam pchać.W listopadzie 2015 zjeżdżałem tamtędy do Koszarawy (rowerem) i nie było problemów (no, może poza zamarzniętym na lód błotem).
Profesjonalne wykonanie znaku sugeruje, że to jest droga prywatna.
Cytat: skrzysie.k w 19 Sty 2017, 09:56W Magurskim Parku Narodowym odcinek Rozstajne - Nieznajowa był/jest? objęty zakazem jazdy rowerem Czy jesteś pewien, że ta droga jest na terenie Parku - moim zdaniem nie jest (jest na granicy Parku). Nigdy nie widziałem tam też zakazu jazdy rowerem, ale ja zwykle nie zwracam uwagi na takie zakazy, więc mogło mi umknąć.
W Magurskim Parku Narodowym odcinek Rozstajne - Nieznajowa był/jest? objęty zakazem jazdy rowerem
Na tej imprezie powinno sie unikać szutrów i górskich szlaków jak ten z Piwnicznej do Szczawnicy.
Rzuć okiem na tę mapę (rok wydania 2016 rok):http://www.compass.home.pl/klient/!Sklep/Zoomify/BesNiski_16.htmlPod względem kartograficznym mam większe zaufanie do Compassa niż do poglądowego zaznaczenia granic Parku na parkowej stronie WWW (zwróć uwagę, że na parkowej mapie w Rozstajnem granica parku rozwidla się, tak, jak by ktoś nie do końca wymazał pierwotny jej przebieg). No chyba, że ostatnio Park się rozszerzył o nowe tereny.PABLO
Jest opcja przysunięcia się do granicy na odcinku Horyniec-Przemyśl. Przejechane @2015 fajne asfalty, mały ruch. Wigor jak jesteś zainteresowany podrzucę ślady.