Autor Wątek: MRDP 2017  (Przeczytany 126627 razy)

piechucki

• Gość
Odp: MRDP 2017
« 20 Sie 2017, 17:31 »
Zwyczajnie dał wszystkim fory ;)

Offline Mężczyzna łatośłętka

• Skup i ubój. Rozbiór.
  • Miasto: nie, wioska
  • Na forum od: 21.03.2013
« 20 Sie 2017, 18:58 »
Najpierw, tuż za - tj. poniżej - Kruszynianami, koło 13.3o, wypatrzyłem Kosolę. B. sympatyczny zawodnik; zabawą jest jazda, wysiłek, deszcz, znój po nim, jak po kaczce (patrz zdjęcia*).

(W Kruszynianach, zdaje się, Duńczyk został ze Szczecina).

Przed Krynkami, tj. tych powyżej, podszedłem Wilka. B. sympatyczny zawodnik. Przed sklepem w K. pęcherz wodą napełnił, połączył, zaciąg suwak. Trochę gadu, 'no to cześć' (patrz zdjęcia*).

Ja a'piać na Kuźnicę. Mijam 1-go, 2-go, 3-cią, 4-go. 5-ty pod przystanku daszkiem. Wcześniej był ten pan z autem. Rica, tomka ni widu, ni słychu - ja na zad.

Pan z PKS przystanku zniknął, dalej, na przystanku innym, inny pan, który chwilę przed ostro jechał, na ławce śpi siedząc, (biały) rower obok. Dalej był Hipek, b. sympatyczny zawodnik, tak pod kilo przed nim, Hipcia, b. sympatyczna zawodniczka (gadalim tylko ciut, by z rytmu nie wybijać).

W Krynkach, przy sklepie, pan wesół nie był. Przecież dziarskim jest, flaszeczkę Lubelskiej z cytryną na noc kupił.

Na szosie z Bobrownik po zakręt na Gródek zabezpieczałem tomka, Rica (patrz zdjęcia*). B. sympatyczni zawodnicy, jazdą się bawią. Za smsy dziękują (proszą o więc'), przprszają, nie na wszystkie reagują zwrotnie.

Przy tym wszystkim, największe wrażenie zrobili na mnie pan z pieskiem rowerem, co w drugą stronę dookoła Polski. B. sympatyczny pan, pies, 'kiego przyjaciela byś najbardziej mieć chciał, gdybyś wybierać mógł. Tak do 3o km dziennie.

*fotki w aparacie; tych opis: Kosola tak świeży, wesół, rześki, jakby tylko do kiosku po gumki lub fajki; Wilk w świetnej formie, na świetnym sprzęcie, w świetnym wyposażeniu - możesz se pomarzyć; Hipek jakby robił pragułkę, kwiatki wąchał, pszczółki podszczypywał, Hipcia kokietuje zlewę; tomek, Ric radosne, skoczne - jak te źrebaki na połoninie.)
tutaj jestem łatoś, odtąd łętka ... łatośłętka!

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 20 Sie 2017, 19:02 »
Łatoś, robisz tak doskonałe zdjęcia, że powinieneś zostać forumowym fotografem. Świetne kadry doskonale oddające nastroje zawodników. ;-)
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

Offline Giovanni

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 06.06.2008
    • bikestats
« 20 Sie 2017, 19:09 »
Kot jedzie środkiem lasu! Chyba z mtb jej się pomyliło! ;)

"Za dobrych czasów liczyłem wakacje według ilości ognisk, liczyłem wakacje według ilości nocy przespanych pod namiotem."
https://www.strava.com/athletes/27761512

• Skup i ubój. Rozbiór.
« 20 Sie 2017, 19:39 »
Łatoś, /.../ ;-)

Senks / ;).

Offline Mężczyzna DiDżej

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 14.10.2013
« 20 Sie 2017, 19:44 »

*fotki w aparacie; tych opis: Kosola tak świeży, wesół, rześki, jakby tylko do kiosku po gumki lub fajki; Wilk w świetnej formie, na świetnym sprzęcie, w świetnym wyposażeniu - możesz se pomarzyć; Hipek jakby robił pragułkę, kwiatki wąchał, pszczółki podszczypywał, Hipcia kokietuje zlewę; tomek, Ric radosne, skoczne - jak te źrebaki na połoninie.)
Łatoś, a czy byłaby jakaś szansa zaprosić Cię z tym aparatem na najbliższą uroczystość rodzinną. Myślę, że pamiątka byłaby warta nawet pokrycia wygórowanych kosztów.  ;D
Life is like riding a bicycle. To keep your balance you must keep moving.
Albert Einstein

Offline Mężczyzna PioL

• Miasto: Łódź
  • Na forum od: 19.08.2017
« 20 Sie 2017, 20:12 »
gdzie te zdjęcia bo jakoś nie mogę ich znaleźć.

Offline Mężczyzna 4gotten

• Miasto: Stargard
  • Na forum od: 26.08.2012
« 20 Sie 2017, 20:13 »
w aparacie;-)
dalej przed siebie... najlepiej po asfalcie ;-)

Offline Mężczyzna m.arek

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.03.2014
« 20 Sie 2017, 20:16 »
Każda kolejna odsłona prognoz coraz gorsza, popada im do północy, a tym co miną Terespol to nawet do 4 rano (wtedy deszcz ma opuścić granicę w Zosinie). To co ciekawe, to dalsze prognozy - raczej mało przyjemne. Niby bez wielkoskalowych obszarów deszczu, ale wpadnie zimna masa powietrza i w górach może od tego zacząć padać. Zwłaszcza w Bieszczadach, akurat jak tam dojadą. Potem jest kilka dni ładnych, coraz bardziej słonecznych, ale z wiatrem z zachodu (w pysk). Jak się już znajdą na zachodniej granicy, to wiatr się odkręci na wschodni i tak potrzymać ma do 29 sierpnia. Do tego wjedzie deszcz. Nie byłoby to przyjemne (nad morzem - pod wiatr, w deszczu). Tak w skrócie wygląda prognoza na najbliższe 8-9 dni po trasie mrdp. Może się zmieni, bo ta, co była korzystna, też się przecież zmieniła.
Moment, czy regulamin mówi, w którą stronę mają jechać, czy też górę wziął owczy pęd i tradycja?
:D

« 20 Sie 2017, 20:27 »
Wilk w świetnej formie, na świetnym sprzęcie, w świetnym wyposażeniu - możesz se pomarzyć;
Szkoda tylko, że uparł sie jechać na podstawowym modelu kół Mavica, z którym miał już sporo problemów. Z resztą, nie tylko on. Mimo wymiany na nowy zestaw w ramach reklamacji tylne koło znowu mu nawala. Oby nie odbiło mu się to czkawką.

Offline Mężczyzna boguś

• Miasto: Kalety
  • Na forum od: 05.01.2017
« 20 Sie 2017, 20:29 »
łatoś daj te zdjęcia , kibicuje Gustavowi i pani Kot

Offline Mężczyzna olo

• Moderator Globalny
  • Miasto: Bydgoszcz
  • Na forum od: 12.02.2011
« 20 Sie 2017, 20:30 »
Miałem ten sam problem ze swoimi mavicami - aksium. Facet w serwisie w Gdańsku coś tam z tym zrobił, ale powiedział, że nie wie jak to dlugo podziała. Póki co od 4000 km działa :-P
Cytat: Hipek
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.

« 20 Sie 2017, 20:41 »
No to MRDP byś przejechał bez problemu na tych kołach ;-)

• Skup i ubój. Rozbiór.
« 20 Sie 2017, 21:20 »
Łatoś, /.../ ;D

Stoi! (byle nie zimą). :D

gdzie te zdjęcia bo jakoś nie mogę ich znaleźć.

Wywołują się (u mnie Niemcy, więc trochę potrwa).

Szkoda tylko, że /.../

Skoro to już nie tajemnica - no, wspominał. Przed górami myśli wyfilować 'kiś rowerowy. (Kółka wyglądają fajn.)

łatoś daj te zdjęcia , kibicuje Gustavowi i pani Kot

Tych na tych nie ma.
(Może i słabo jeżdżę, jednak charakter mam - dziś, pewnie jutro, żony prosił nie będę; poza tym nic to nie da.)

Offline PABLO

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 25.03.2011
    • http://www.klub-karpacki.org
« 20 Sie 2017, 21:41 »
post usunięty
« Ostatnia zmiana: 24 Wrz 2017, 20:56 PABLO »

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat