na pewno na kole z ładowaniem jedzie Kot, widziałem jej rower na KMT. Tomek chyba też zamontował ładowarkę w piaście...
Co to się porobiło. Karbony, DI, SON. Wyścig zbrojeń w ultra na całego
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Cytat: łatośłętka w 21 Sie 2017, 17:43/W uzupełnieniu (opis wejść nie chciał), od góry: a) TIR, Ric, tomek b) Wilk c) Kosola.By spotkania nie zaburzyć, Hipciów nie zdejmowałem.Pozostałych napotkanych zawodników nie znałem./Kurtka Wilka wygląda mi na biegową wersję Gore Tex One. Ciekawe jakie jak mu się sprawdzi w MRDP. Chętnie się dowiem, bo jest na mojej liście życzeń. Tylko cena jakoś nie chce spaść od dłuższego czasu:(
/W uzupełnieniu (opis wejść nie chciał), od góry: a) TIR, Ric, tomek b) Wilk c) Kosola.By spotkania nie zaburzyć, Hipciów nie zdejmowałem.Pozostałych napotkanych zawodników nie znałem./
Cytat: 4gotten w 21 Sie 2017, 22:01Co to się porobiło. Karbony, DI, SON. Wyścig zbrojeń w ultra na całegoSpokojnie, są jeszcze ludzie ze stali. Wiki jedzie na trekingu, oczywiście w dżinsach. Marecky ma górala z amortyzatorem 😉
A Wojtek Łuszcz zapewne na swojej stalowej retro-szosówce, z noskami na pedałach, zaciąganymi na gustowne skórzane paseczki. Eroica!
Cały Sanatorium Team jedzie z dynamem w piaście, na bogato, bo SON...
Kosma SZ.w Cisnej robi małe zakupy i dalej w drogę,wizualnie w bardzo dobrej kondycji psychofizycznej,fajnie było spotkać i przejechać wspólnie aż dwa km.czekam na następnych zawodników-forumowiczów.
Cytat: 4gotten w 21 Sie 2017, 22:01Cały Sanatorium Team jedzie z dynamem w piaście, na bogato, bo SON...Nie wiem jak Hipki, ale Tomek z całą pewnością nie jedzie na prądnicy SON, a korzysta z przedniej piasty z prądnicą SP PV-8.
No i kolejny na karbonie z DI. Nie wiem tylko jak można jechać bez ultra atrybutu jakim jest lemondka;-)
Cytat: 4gotten w 22 Sie 2017, 11:22No i kolejny na karbonie z DI. Nie wiem tylko jak można jechać bez ultra atrybutu jakim jest lemondka;-)Ja nie wiem jak można jeździć z lemondką. Kompletnie niewygodnie, do tego zabiera pełno miejsca na kierownicy