Jeszcze jeden do kolekcji[...]przedstawiać raczej nie trzeba ;)powodzenia Michał!
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Woda jedzie w pęcherzu, w dolnej, z prawej str. suwakiem otwiera-/zamykanej przegrodzie torby trójkąta, tuż nad suportem. Rurka wychodzi na kierze.
Sanatorium zmądrzało i poszło spać konkretnie. Jeszcze trochę by pojechali tak jak jechali i byłoby po ptokach. Kurde.
Cytat: olo w 22 Sie 2017, 11:28Cytat: 4gotten w 22 Sie 2017, 11:22No i kolejny na karbonie z DI. Nie wiem tylko jak można jechać bez ultra atrybutu jakim jest lemondka;-)Ja nie wiem jak można jeździć z lemondką. Kompletnie niewygodnie, do tego zabiera pełno miejsca na kierownicy Zdjąłem lemondkę po tegorocznym MP. Po dwóch latach używania stwierdziłem, że jestem za mało giętki i już bardziej nie będę, a sam "atrybut ultra" służy jako nośnik garmina i licznika. Jadąc zaś wykorzystuję podłokietniki jako uchwyty dla rąk. Nie wiem, następny etap mojej ewolucji to pewnie będzie kierownica typu jaskółka
Cytat: 4gotten w 22 Sie 2017, 11:22No i kolejny na karbonie z DI. Nie wiem tylko jak można jechać bez ultra atrybutu jakim jest lemondka;-)Ja nie wiem jak można jeździć z lemondką. Kompletnie niewygodnie, do tego zabiera pełno miejsca na kierownicy
No i kolejny na karbonie z DI. Nie wiem tylko jak można jechać bez ultra atrybutu jakim jest lemondka;-)