Bo? Błędem jest dzielenie na te kategorie. Tylko TE kategorie. Powinny być jeszcze wiekowe, sprzętowe i płciowe. I dla wege. Wtedy dopiero można by się onanizować...
Remek rywalizuje tylko z czasem. Chce przejechać dystans w siedem dni.Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
wg mnie to jest błąd organizatora że rożne kategorie są na jednej mapie.to automatycznie skłania do porównań rzeczy nieporownywalnych
Cytat: vooy.maciej w 25 Sie 2017, 14:48wg mnie to jest błąd organizatora że rożne kategorie są na jednej mapie.to automatycznie skłania do porównań rzeczy nieporownywalnychWiadomo, że trudniej przejechać wyścig bez wsparcia, ale też sugerowanie, że fantastyczny wynik w kategorii "sport" to żadne osiągnięcie, bo przecież startuje w niej tylko "trzech podstarzałych panów w brzuszkami", jest żałosne. Ile osób z kategorii total extreme uzyskałoby taki wynik w kategorii sport?
z czego jeden przez przypadek wygląda naciąganie
chyba źle mnie zrozumiałeś:tworzenie kategorii dla 3 zawodników można uznać za naciągane a nie czyjś występ.bo 4 bierze w niej udział przez przypadek- jak się dowiedziałem na trasie- zawodnicy donieśli na Paula że ma wsparcie i został przepisany.