Cinek muszę powiedzieć, że jesteś bardziej fotogeniczny, kiedy Cię na zdjęciu brakuje
Sprzedawca odpowiada za niezgodność towaru z umową dwa lata od daty wydania towaru kupującemu, w razie wymiany towaru termin ten będzie biegł na nowo. Przyjmuje się też, że jeśli zastrzeżenia co do jakości towaru powstały przed upływem 6 miesięcy od daty jego wydania, to niezgodność towaru z umową istniała w chwili wydania.
Miki miał materacyk Trekker ważący pewnie w granicach 600g - nie przebił go ANI RAZU w takim samym terenie.
Artykuł 4 to "1. Sprzedawca odpowiada wobec kupującego, jeżeli towar konsumpcyjny w chwili jego wydania jest niezgodny z umową; w przypadku stwierdzenia niezgodności przed upływem sześciu miesięcy od wydania towaru domniemywa się, że istniała ona w chwili wydania."Niestety dla mnie za późno - kupiłem matę 30.05.2009, więc o ponad tydzień termin już przekroczyłem,
A ja odkąd mam Ther-A-Resta (Lite3) to na Karrimat patrzeć nie mogę Swoją drogą to ie jest tak wylajtowany model jak ten Michała, ale wytrzymał już 5 lat (rower, góry, trawka w ogrodzie ) bez szwanku
Z produktem trwałym i mocnym to kojarzy mi się TaR RidgeRest. Używał ktoś?400g, 51x20 po zrolowaniu, 1,5 cm grubości.