Autor Wątek: Lato 2016- daleko, rowerowo i górsko  (Przeczytany 4325 razy)

Offline Kobieta juanita_hawaii

• Miasto: Radom/ Kraków
  • Na forum od: 22.01.2012
tylko hmmm, czy to dobrze :p

Offline Mężczyzna Waski

• Kapituła MP
  • Miasto: Lubin
  • Na forum od: 23.02.2013
kwestia kto co lubi :P
"Wąski. My nie możemy jechać tam bez rowerów. Jak zwierzęta. :)"
"Kolarsko jesteś taki sobie, [...]" yurek55

Offline Mężczyzna robertcb

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 23.12.2012
Jaki ten budżet na całość dla 1 osoby? - bo to informacja podstawowa ;przeloty,+ rower i bagaż,wizy,szczepienia,ubezpieczenia itp. (powiedzmy że z wyłączeniem wyżywienia na trasie).

Sorry, jakoś przeoczyłam tę odpowiedź:D
Koszta zależne od obranego celu. Obawiam się, że na Amerykę już nieco za późno na bilety ;( Wiz do krajów środkowoamerykańskich nie ma. Ubezpieczenie- przypuszczam, że dowolne w wariancie rozszerzonym.
Temat już raczej usechł:(

Ponieważ mimo wszystko żal mi tych potencjalnie nieprzepedałowanych wakacji, mała errata:
jak w pierwszym poście, założenia wyprawowe się nie zmieniają. Co się zmienia: szukam chętnych osób do ogarnięcia ok. dwumiesięcznego (albo chociaż kilkutygodniowego) wyjazdu rowerowego. Cel w dalszym ciągu do ustalenia, przy odrobinie szczęścia do tanich biletów lecimy dokądś (od Kanady przez Meksyk po Azję SE), może to być Kaukaz (byłby to mój trzeci raz tamże, więc raczej już "off the beaten track"), mogą być cudnie bajeczne Bałkany albo Ukraina. Mam mnóstwo pomysłów ;) tylko ciężko o kompanię, która dysponuje czasem.
Tak więc zapraszam;)

Offline Kobieta TryWalkingInMyShoes

• Miasto: Racibórz
  • Na forum od: 07.04.2016
Hej! Suuuper, super, super! ;) Piszę sie na to! W jakim miesiącu chcesz wyjechac?

Połowa lipca/sierpień, zależnie od praktyk, bo jednak jakieś jeszcze robię :p czas do początku października byłby.

:((
I tak tam nie jadę.

Offline Kobieta Jelona

• Miasto: Wałbrzych
  • Na forum od: 26.12.2013
    • Jakość to będzie blog
Wiem, ale ogólnie przykre co tam się dzieje, już parę lat zresztą. Jakby sytuacja się kiedyś uspokoiła i bym miała za co to bym z Tobą pojechała :D

Mhm, gra :D
Btw, moje marzenie z dzieciństwa, Wenezuela :P

Offline Mężczyzna poltegreist

• Miasto: Krosno
  • Na forum od: 31.05.2009
    • https://www.facebook.com/tomkros
Miesiąc  to mogę  wygospodarować na konkretna wyprawę  ale więcej nie bardzo :)  Najlepsze połączenie  morza i gór  i jakiś temat nie oklepany by się przydał :) myślenie trwa... cały czas

Offline Mężczyzna Krakonos

• Miasto: Wrocław
  • Na forum od: 16.03.2014
    • Życie w Namiocie

Ponieważ mimo wszystko żal mi tych potencjalnie nieprzepedałowanych wakacji, mała errata:
jak w pierwszym poście, założenia wyprawowe się nie zmieniają. Co się zmienia: szukam chętnych osób do ogarnięcia ok. dwumiesięcznego (albo chociaż kilkutygodniowego) wyjazdu rowerowego. Cel w dalszym ciągu do ustalenia, przy odrobinie szczęścia do tanich biletów lecimy dokądś (od Kanady przez Meksyk po Azję SE), może to być Kaukaz (byłby to mój trzeci raz tamże, więc raczej już "off the beaten track"), mogą być cudnie bajeczne Bałkany albo Ukraina. Mam mnóstwo pomysłów ;) tylko ciężko o kompanię, która dysponuje czasem.
Tak więc zapraszam;)

Hej, jeśli wciąż interesuje Cię Kaukaz to może: http://www.podrozerowerowe.info/index.php?topic=15733.0
Nam również ciężko znaleźć kompanów dysponujących taką ilością wolnego czasu :)

Cóż, mam praktyki do 16 lipca.
Ale w sumie to priv

Jednak nie, przecież patrzyłam już na Wasze ogłoszenie :p
To by było dość kłopotliwe, zgadywanie się ponad tydzień później, skoro macie tak szeroko zakrojony plan.
Poza tym mnie by było żal jechać na tak krótko za taką kasę:(, a przy tym chyba mi się ostatnio włącza tryb pt, "wstałeś z krzesła, więc daj sobie do wiwatu", i zapłaczę się jeżdżąc 50 km dziennie.
Ale powo! :)

Offline Mężczyzna majusk

• Miasto: Kraków, Poland
  • Na forum od: 02.03.2015
Hej.
Jestem z Krakowa. Planuję od początku lipca dłuższą wyprawę. Wstępnie chciałem jechać do Santiago, okrążyć Hiszpanię i wrócić także rowerem.
Nie jestem ograniczony czasowo, więc jeśli miałabyś ciekawe propozycje to daj znać :)

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum