jakby co, to jestem za, bo w moim towarzystwie same kanapowe leniwce i jak ktoś słyszy "rower" to mówi "ale jak to? przecież byłem 3 lata temu, i znowu muszę"tylko od razu ostrzegam- mój rower to już emeryt, wymagający wymiany, a przynajmniej solidnej naprawy, prędkości rozwijam takie sobie, ale za to jak już wsiądę to jadę i nawet nie marudzę
Już się gorący prysznic szykuje . Jak dobrze poszukacie to i pod Zawierciem można znaleźć.
To naprawdę wciąga! Już kombinuje jakie trasy kręcić żeby przez jak najwięcej gmin przejechać
A tak w ogóle jako pierwsza mapka w wątku przydałaby się suma mapek: coś co Suchy popełnił. Pozycja niesamowicie wartościowa (czytaj: wiadomo gdzie statystycznie warto jechać oraz jaki teren wymaga większej promocji). transatlantyk, jako "równiejszy" może staniesz się posiadaczem dwóch mapek (skoro nie można zmieniać kolejności postów..)
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?p=51282#51282Stało się! Przemogłem lenistwo. Za mną dłuuugie godziny dziobania w paincie. Apetyt się wzmaga gdy patrzę na puste pola w moich okolicach :]