Autor Wątek: Dlaczego nie zawsze wybieram najkrótszą drogę  (Przeczytany 18268 razy)

Offline Mężczyzna Symfonian

• Dominik
  • Miasto: Piekary Śląskie
  • Na forum od: 18.05.2009
Cytat: "kasia.ch"
jakby co, to jestem za, bo w moim towarzystwie same kanapowe leniwce i jak ktoś słyszy "rower" to mówi "ale jak to? przecież byłem 3 lata temu, i znowu muszę"
tylko od razu ostrzegam- mój rower to już emeryt, wymagający wymiany, a przynajmniej solidnej naprawy, prędkości rozwijam takie sobie, ale za to jak już wsiądę to jadę i nawet nie marudzę :)

Służę pomocą w sprawie serwisu, może nawet mógłbym go ztuningować ;)

Offline Mężczyzna Zbyszek

• Miasto: Zawiercie
  • Na forum od: 17.02.2009
Cytat: "transatlantyk"
Już się gorący prysznic szykuje :D . Jak dobrze poszukacie to i pod Zawierciem można znaleźć.

Oczywiście, że w Zawierciu prysznic z gorącą wodą posiadają i się nim podzielą jak zajdzie potrzeba  :D

Offline kasia.ch

• Miasto: Sosnowiec/Czeladź
  • Na forum od: 27.08.2010
wypowiedziałeś te słowa w złym momencie- ja to jestem z takiego czegoś ciemna masa, więc jak tylko sezon się dla mnie zacznie (czyli myślę marzec, może wcześniej) to zgłoszę się po fachową pomoc przy tuningu :)

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
No proszę - anja dołączyła :D  Czy jest jeszcze ktoś na tym forum co przez nieuwagę swojej mapki nie pokolorował?

Offline Kobieta magdad

• Miasto: Kraków
  • Na forum od: 17.08.2006
    • http://www.bajkers.com
Ja pokoloruję w okolicach marca :P. Na razie ograniczyłam się do pobieżnego wypełnienia excelka. Muszę porządnie przyglądnąć się woj. małopolskiemu i śląskiemu ;).

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
A tak w ogóle jako pierwsza mapka w wątku przydałaby się suma mapek: coś co Suchy popełnił. Pozycja niesamowicie wartościowa (czytaj: wiadomo gdzie statystycznie warto jechać oraz jaki teren wymaga większej promocji). transatlantyk, jako "równiejszy" może staniesz się posiadaczem dwóch mapek (skoro nie można zmieniać kolejności postów..)

kasia.ch, co do Twoich gmin.. Spójrz na to z drugiej strony: nie musisz jechać na drugi koniec Polski żeby zaliczyć kolejną gminę :) W przyszłym roku będziesz miała zapełnione koło o średnicy 100km!
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna usulovski

• Miasto: Edynburg
  • Na forum od: 17.07.2008
Cytat: "Pawel90"
To naprawdę wciąga! Już kombinuje jakie trasy kręcić żeby przez jak najwięcej gmin przejechać

Oj wciąga! To jest po prostu idée fixe :) .

Cytat: "pajak_gdynia"
A tak w ogóle jako pierwsza mapka w wątku przydałaby się suma mapek: coś co Suchy popełnił. Pozycja niesamowicie wartościowa (czytaj: wiadomo gdzie statystycznie warto jechać oraz jaki teren wymaga większej promocji). transatlantyk, jako "równiejszy" może staniesz się posiadaczem dwóch mapek (skoro nie można zmieniać kolejności postów..)

A mi się podoba tak jak jest obecnie (tzn. przejrzyście), może zrobimy ankietę? :shock:

• Moderator Globalny
  • GM 2420
    • Rowerem przed siebie.
A może po prostu zrobimy osobny wątek, wklei się mapkę sychyy'ego :D  i się natychmiast wątek zamknie i nikt już nic tam nie napisze. I co kwartał aktualizacja - będzie miał suchyy robotę :D

Pomyślałem o tym samym, przy czym wątku nie trzeba chyba zamykać, może ktoś będzie miał do dorzucenia jakąś inną ciekawostkę (jak Dynuel) albo komentarz, przez co wątek będzie podbijany :)

Offline Mężczyzna Pustelnik

• Miasto: Poznań
  • Na forum od: 13.03.2010
Chyba wam przygotuję specjalną stronę w wolnej chwili do zaliczania gmin :)
Ach, każdy rowerzysta zwykł, o grację dbać i styl. I aby linię mieć i szyk, przemierza setki gmin.
Rozkoszny życia jego tryb i piękny szprychy błysk. A kiedy wita długi zjazd, rozjaśnia mu się pysk.

• Moderator Globalny
  • GM 2420
    • Rowerem przed siebie.
Wszelka pomoc w tak szlachetnym celu będzie mile widziana :D

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?p=51282#51282

Stało się! Przemogłem lenistwo. Za mną dłuuugie godziny dziobania w paincie.
Apetyt się wzmaga gdy patrzę na puste pola w moich okolicach :]

Offline pajak

• Miasto: Gdynia
  • Na forum od: 22.06.2010
Robert!, ależ masz dookoła Polski zrobiony, prawie cały po "wielkim kole"! Tak dla siebie, czy w PTTKu?
Trole są samotnikami i unikają słońca.

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
PTTKowska trasa + kilka 'odbitek'.
Ogólnie to głupawo jest wytyczona ta trasa ;)
Może kiedyś postaram się zamalować resztę podgranicznych gmin :D

Cytat: "Robert!"
http://www.podrozerowerowe.info/viewtopic.php?p=51282#51282

Stało się! Przemogłem lenistwo. Za mną dłuuugie godziny dziobania w paincie.
Apetyt się wzmaga gdy patrzę na puste pola w moich okolicach :]

Jak się dużo jeździło, to i kolorowania było sporo :) . Aha, bardzo fajny kolor wybrałeś, a mapę z zamazanymi granicami zdobytych gmin jakoś przyjemniej się ogląda.

Edit:

A dlaczego sądzisz, że trasa PTTK jest głupawo wytyczona?

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum