Autor Wątek: merida s presso 500  (Przeczytany 1750 razy)

rover wanderer

• Gość
merida s presso 500
« 14 Sie 2009, 04:24 »
Witam. mam pytanko. co sądzicie o Meridzie s presso 500? jest to hybryda. mam mozliwosc kupienia tego sprzetu za 500 funtów nówki sztuki. wszedzie w sklepach internetowych jest po około 700. w Polsce nie znalazłem nigdzie tego modelu wiec nie moge porównać. i nie wiem czy ten rowerek posiada mocowania na przednie sakwy. mam nadzieje ze ma. napiscie swoja opinnie. jesten ciekaw co uwazacie.pozdro

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
merida s presso 500
« 14 Sie 2009, 09:04 »
Najpierw się witamy, a potem pytamy użytkowników, co sądzą o rowerze, ale przy okazji oświecamy ich, do czego ten rower ma służyć, bo bez tej informacji nikt nie jest w stanie Ci pomóc. No chyba że chcesz odpowiedź w stylu "to fajny sprzęt", bo tyle Ci mogę póki co napisać.
No i byłoby miło, gdybyś podał linka do dokładnej specyfikacji, bo czemu to my mamy tracić czas na guglanie w Twojej sprawie na dodatek za czymś, co Ty już masz? :lol:
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

rover wanderer

• Gość
merida s presso 500
« 14 Sie 2009, 15:30 »
I po tym poznaje się konkretnych ludzi. Masz słuszność, taki cham ze wsi ze mnie :). za parę chwil przedstawię się na forum w odpowiednim miejscu. Rower ma służyć mi przede wszystkim do sakwiarstwa. Za 2 tygodnie zamierzam wybrać się z UK gdzie spędziłem 3 i pół roku do polski na stałe. Czyli zamierzam pokonać około 1700 km zachaczajac kilka ciekawych miejsc. Wyprawa będzie z Norwich (UK) do Warszawy przez Francję (Paryż), Belgia, Holandia (Amsterdam), Niemcy (Berlin), no i wreszcie  nasza ukochana Polska. Nie mam ograniczenia czasu ani tak naprawdę finansowego ale przewiduje wyprawę na jakieś 3 tyg. Szczerze mówiąc to nie byłem jeszcze na tak długiej trasie. Moje największe osiągniecie to podróż 3 dniowa z Norwich do kings lynn potem cromer i powrót do Norwich czyli jakieś 200 km. Niestety ostatnio straciłem swój rower i dla tego potrzebuje czegoś dobrego i wytrzymałego, a że ten model mogę kupić okazyjnie to chciałem się dowiedzieć czy nada się do sakwiarstwa. Proszę o opinie.

rover wanderer

• Gość
merida s presso 500
« 14 Sie 2009, 17:45 »

Offline Mężczyzna robertrobert1

• Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 19.04.2009
merida s presso 500
« 14 Sie 2009, 21:36 »
Cytat: "rover wanderer"
http://www2.merida-bikes.com/en_INT/Bikes.Detail.230

Ciekawy rowerek... Aż żal go będzie uzbrajać w bagażniki, błotniki, lampki, koszyczki i inny szpej.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum