Niestety Wax chyba dostał już zakaz pisania w niektórych wątkach
witaji ja się zapuszczam w okolice tomaszowasą jakieś szanse się przywitać na rowerku
Można spróbować. W sumie to ja teraz (wraz z rowerem) jestem w Lublinie. Ale jakby sie wczesniej umówić to mogę oprowadzić po Roztoczu
Mam tam rodzinę, tzn. żony rodzina (a jak żony to moja też czy nie moja ? )Pozdr
Mirek, liczę, że niedługo też Ci się uda takową zorganizować - tradycja musi być !
Gdyby mój wniosek został pozytywnie rozpatrzony to można by coś zorganizować w weekend 18-20 marca.
Choć pary nie mam. Porzucił bydlak (spoko, dam sobie radę ;-)
Cytat: Inga w 29 Gru 2015, 14:51Choć pary nie mam. Porzucił bydlak (spoko, dam sobie radę ;-)Wax, zostałeś wezwany do tablicy Lubin wita Lublin Co prawda sportować nie potrafię ale długie dystanse to ja lubię, oj lubię
Dzisiaj wziąłem wniosek o urlop
Cytat: Waski w 29 Gru 2015, 17:15Wax, zostałeś wezwany do tablicy Niestety Wax chyba dostał już zakaz pisania w niektórych wątkach
Wax, zostałeś wezwany do tablicy
Gdzieś deklarował, że w niczym to nie przeszkadza
Wąski, mieliśmy jechać nad morze.... Może najpierw do Lublina? Akurat po drodze masz międzylądowanie u mnie
Lubie całą ścianę wschodnią, od Suwalszczyzny po Bieszczady. Ale nie lubię Green Velo - zamachnęli się na świętość. Cos co było spokojne teraz będzie tłumne.