Autor Wątek: icha!!!  (Przeczytany 882 razy)

rover wanderer

• Gość
icha!!!
« 14 Sie 2009, 16:08 »
Witam serdecznie wszystkich. Odkryłem to forum tak naprawdę przez przypadek i od razu sie zakochałem. Zachwycam się nad waszymi wyprawami i wasza wiedzą w temacie. od jakiegoś czasu odwiedzam forum i poznaje coraz więcej tajników sakwiarstwa a wasze forum pomaga w nie popelnianiu głupkowatych będów i służy radą.
Dobra coś o sobie
Mam na imię Adam, żyję na tym świata padole już od 27 lat, i cały czas uczę się pokory dla matki ziemi. W tej chwili jestem bez bike'a bo został skradziony. Od trzech i pół roku mieszkam w UK. zajmuję się naprawą telefonów komórkowych i wszystkiego co jest z tym związane. W wolnych chwilach wsiadam na swój rowerek i ruszam w dal. Moje hobby to również muzyka rockowa i metal, elektronika, mechanika, picie browarka leżąc na hamaku podczas sztormu stulecia. Lubie zadawać się z ludzmi szczerymi którzy mówią to co naprawdę myślą, nie znoszę zakłamania i grubiaństwa. Ludzie zdecydowani i tacy co wiedzą co chcą robić i co osiągnąć są mini przyjaciółmi. Sam jestem człowiekiem prostolinijnym, uwielbiam klarowne sytuacje. jak nawiązuje przyjaźnie to na na wieki.
jeszcze raz pozdrawiam wszystkich forumowiczów i mam nadzieje ze się wybierzemy razem na forum w podróż po naszej matce Ziemii.
PS dlaczego mówi się "matce ziemi"? przecież ona ma jądro, a nie jajniki:)

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
icha!!!
« 14 Sie 2009, 17:49 »
Ahoj! Niech Ci forum lekkim będzie, Rowerze-Wędrowcze ;)
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline MaciekPaciek91

• Miasto: Bolesławiec
  • Na forum od: 02.03.2008
icha!!!
« 14 Sie 2009, 22:33 »
Hej. aard chyba miał na myśli "niech Ci sakwa lekką będzie", ale nie wiem na 100%... Ja również wyznaję min. zespół Metallica (Twój podpis) :wink: Widzę, że wszyscy rockowcy i metalowcy, których znam są to konkretniaki :mrgreen: Tym bardziej pozdrawiam
Każdy człowiek, którego spotykam, jest ode mnie w pewien sposób lepszy. Tak postrzegam ludzi./ Ralph Waldo Emerson

Offline Mężczyzna transatlantyk

• Moderator Globalny
  • GM 2420
  • Miasto: Annopol
  • Na forum od: 21.11.2007
    • Rowerem przed siebie.
icha!!!
« 15 Sie 2009, 14:47 »
Witaj rover wanderer :D . Mówi się o "ziemi matce" bo ona rodzi :idea:

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy