Coś nie widzę tych Świniar w tym rejonie... Link?
PS. Dopiero teraz odkryłem na mapie przecinkę, za Budkami, przed Huciskiem, w kierunku podjazdu na Bliżyn. Street view pokazuje asfalt, ja tamtędy nie jechałem nigdy. Ułatwi to może poruszanie się eliminując Szydłowiec ale i "wypłaszczy" profil.
Luknąłem mapę. Tak jak mówiłem Ci przez tel ten kawałek koło zalewu w Wiórach trzeba poprowadzić przez Kałków. Sugeruję też drobną zmianę przed Lipiem. Zamiast jechać Mirzec - Tychów - Lipie można w Mircu skręcić do Wąchocka i od razu na Lipie (piękna asfaltowa pożarówka)
Cytat: Waxmund w 12 Sty 2016, 09:35Coś nie widzę tych Świniar w tym rejonie... Link?https://www.google.pl/maps/place/%C5%9Awiniary+Stare/@50.5245661,21.5506382,14z/data=!4m2!3m1!1s0x473d4f360b885bf3:0x961ca3699154de9e
Warto pomyśleć o fajnym medalu (z Babą Jagą)
Cytat: Waxmund w 12 Sty 2016, 17:49Quote from: mariobiker on Today at 10:21 Warto pomyśleć o fajnym medalu (z Babą Jagą) Co lepiej? Baba Jaga, czy scyzoryk?
Quote from: mariobiker on Today at 10:21 Warto pomyśleć o fajnym medalu (z Babą Jagą) Co lepiej? Baba Jaga, czy scyzoryk?
Co lepiej? Baba Jaga, czy scyzoryk?
Poprawiłem Mirzec, i wyprostowałem drogę przez Starachowice. Tam za Constarem da się przejechać szosą? Czy szuter jakiś...?Zastanawiam się, czy objeżdżać Brody (przyjemna droga, ale znów - środek lata, może być tłoczno), czy nie lepiej z Adamowa na Styków pojechać od razu i dalej na Kałków lasem.
Za constarem nie tylko nie ma asfaltu ale wręcz żadnej sensownej drogi - nawet na MTB tam nie jeżdżę. Trasę trzeba poprowadzić Długą, potem w prawo w Najświętszej MP, w prawo w Iłżecką, w lewo w Leśną i dopiero potem w prawo na Lipie. Nie sądzę by nad Zalewem w Brodach był jakiś większy ruch w szczególności że bikerzy będą tam rano - szacunkowo o 9 z kawałkiem
Wolną chwilą poprawię przejazd przez Sandomierz, bo zaplanowałeś po schodach i później przez przejście dla pieszych ze światłami.
Dodałem na chwilę, ale nie odznaczał się ten podjazd jakoś specjalnie na trasie, więc go usunąłem z powrotem Chyba lepiej przez Bałtów skoczyć.