O Panie! Tego to na 20 letnich ramach się nie widuje.
O Panie! Tego to na 20 letnich ramach się nie widuje.Racja, na Stevensie-stal- z 1997 roku jest lepiej. Coś słabo z lakierem... u czechów
Już go reklamowałem w sklepie, w którym kupiłem.
Alex, wysłałeś do reklamacji cały rower, czy jedynie ramę?
Niemożliwe. Przegląd Twoich braków pokazuje tylko, że każdy spaw osłabia ramę. Zatem kolor tylko decyduje, czy to widać czy nie?
To nie ma sensu.
... To nic innego jak utleniona powierzchnia materiału pod wpływem temperatury podczas spawania, czyli początki korozji.
Dzięki /.../
/.../ A mi pastelowy pomarańcz i tak śni się po nocach
Edit:W temacie prawątku ... geometrycznie wybitnie pasuje mi:http://www.konaworld.pl/menu,252,rove_ti#geometria/.../
Trzymam kciuki za pozytywne załatwienie sprawy.
Uważam, że nawet stery (albo sterówka) są założone od czapy - tak duża różnica średnic kołnierza widelca i miski sterowej chyba nie powinna mieć miejsca. Chyba, że teraz taka moda...
Taki autorski strzał w stopę
Linka jest do czynnych wyznawców 26", warunkowo oczko wyżej.
W kontekście Twego zapytania dot. dość skutecznego zabezpieczenia profili wewn. p. Stiener informuje:
Ale miało być przecież od krawca, na miarę, kapłana, budowniczego wideł, ram, jaki był posiadł tajemnicę. (By wymodloną, rzemiosłem uświęconą ramę/frameset niczym monstrancję górom, deszczom, Księżycu, Słońcu, Gwiazdom wszystkim i wiatru ofiarować - ejmen.)
Podany przykład jest niejako dowodem na to, że wszelkie drogi wiodą do krawca, bowiem dostępne produkty nie zapewniają odpowiedniego poziomu satysfakcji.
Mam jednak wewnętrzne przekonanie, że taka decyzja nie może zostać podjęta w wyniku chwilowej intencji/inklinacji/predylekcji, lecz musi zostać poprzedzona procesami poznawczymi, na których fundamencie zbuduje się odpowiednia świadomość, ta powinna zaowocować w pełni świadomymi wskazówkami dla krawca.
Więcej przy ognisku ... nich ono będzie początkiem drogi. ;-)
Tymczasem Fosforowanie, notuję jako przyszłą wskazówkę dla krawca.
Na wsiakij słuczaj (rusycyzm/regionalizm) zakonotuj 'fosforANowanie' lub parkuj obok gaśnicy/pod strażą.