No i Ronin został oszpecony
Moj Borsuk tez potrafi zatrzec o palucha. No ale ja mam stope 47...
Rower przepiękny. Na żywo zwłaszcza niesamowicie prezentują się "przypalane" spawy.Z tego co słyszałem ma być do kupienia w tym roku tylko w przedsprzedaży ( tj. zamówienie przed sezonem ) czyli praktycznie prawie już niedostępny
...Jedyne co ja osobiście bym zmienił to koła.. bo piasty Quando na 32 otwory i obręcze JALCO jakoś do mnie nie przemawiają ...
Alek Błotniki idealnie pasują, gdzie je kupiłeś?
Te 12 kg to rzeczywista waga?
... Stalowe ramy offroad to nie jest dobry temat do skrajnego odchudzania
Ja za Roninem chodziłem już od kilku miesięcy.
Zamówiłem i czekałem. Najpierw w Polsce pojawiły się 520 i 540. Wydawało mi się, że 520 jest dla mnie za duża. W końcu doczekałem się 500. Mam go od kilku dni. Nie zauważyłem istotnej różnicy w wygodzie pomiędzy 500 i 520 wziąłem więc mniejszą ramę. Obawiam się tylko, czy nie będę haczył butem o koło na zakrętach.
Rower jest przepiękny i jak dla mnie spełnia moje różnorakie oczekiwania.
Od razu w sklepie wymieniłem kasetę na Deore XT 11-36 (fabryczna Tiagra z tym pracuje). Chciałem wymienić też przerzutkę na MTB, ale kolesie w serwisie wymiękli i nie byli w stanie dobrać niczego do manetki Tiagra (jak ktoś wie jaka przerzutka MTB sensownej klasy będzie współpracować z tymi manetkami i z kasetą 11-36 - poproszę o info).
U mnie opony są w rozmiarze 700x42C zgodnie ze specyfikacją.
Słyszałem o tym i dlatego próba dotyczyła przerzutki 9rz Deore XT (RD-M772 XT SGS) z kasetą Deore XT (CS-M771-10 11-36). Nie zadziałało. Indeksacja się nie zgadzała.
Podpompuj do 42