Gdyby ktokolwiek się tam wybierał polecam zasięgnąć języka o sytuacji w GBAO w Chorogu - pani z PECTA zawsze odpisuje.
I jeszcze żarcik - link do przewodnika po Pamirze: The Guide to PAMIR
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.
Dzięki za bardzo wyczerpującą informację dotyczącą logistyki Ale mi narobiłeś smaka
Super wyprawa, fajne fotki!!! Teraz żałuję, że otworzyłem galerię, bo już chcę jechać do Pamiru
Przepiękna galeria, właśnie obejrzałam kolejny raz i zapewne nie raz jeszcze obejrzę
Przepiękne zdjęcia! Dzięki za podzielenie się
Nie lubię galerii we flickr, co nie zmienia faktu, że zdjęcia świetne, krajobrazy urywają szczękę No i brawo za hart ducha pomimo kraksy
Dzięki za podzielenie się zdjęciami - w opcji pełnego ekranu robią wrażenie! Gratuluję wyprawy!
Czy ja gdzieś zgubiłem w wątku czy nie było - śladu trasy przejazdu?
Czego nie lubisz w portalu?
Niesamowite widoki. Chce się jechać, już i za chwilę tam być. Świetne zdjęcia. Zazdroszczę wyprawy.
P.S. Zdjęcia faktycznie na flickr czasem ładują się wolno lub częściowo, czasem trzeba odświeżyć stronę, aby się wszystko ładnie załadowało.
Surowe, ale powalające widoki.Z tego, co czytam i co Ty napisałeś, sporo tam rowerzystów. Jak podchodzą tamtejsi ludzie do turystów? Te balony to od Was?W.