Autor Wątek: II Kórnicki Maraton Turystyczny  (Przeczytany 15835 razy)

Offline Mężczyzna pz28

• Miasto: Głogów
  • Na forum od: 29.01.2016
Odp: II Kórnicki Maraton Turystyczny
« 10 Sie 2016, 14:14 »
I ja się dorzucam do pozytywnych opinii o Maratonie jak i o organizatorach, którzy spisali się na medal. Świetny pomysł z samochodem technicznym. Mam nadzieję, że nikomu nie był potrzebny, ale dzięki niemu można było czuć się bardzo komfortowo. Pyszna wyżerka w Koźminie jak również w  Osiecznej przy wiatrakach, gdzie obsługa na najwyższym światowym poziomie. Z chłopakami jechało mi się super. Cieszę się, że dałem radę dojechać w grupie ustalonej na samym początku.
Do zobaczenia za rok.

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
« 10 Sie 2016, 19:49 »
Moje wypociny
http://wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/p/ii-kornicki-maraton-turystyczny.html
Ukradłem dwie foty od KBR - głupio mi ;)

Offline Mężczyzna Elizium

• Użytkownik forum
  • Miasto: Bnin
  • Na forum od: 17.03.2013
    • Klasyka w niedzielny poranek
« 10 Sie 2016, 22:30 »
Niepotrzebnie. Miło nam. Korzystajcie do woli z albumu.

A relacja bardzo fajna - zaskoczyłeś mnie, bo uważałem zawsze, że Ty pomykasz takie maratony jedną nogą ;D
Absurdalny Eli

Hipek: "Starość to wg mie coś takiego że marudzisz jak to jesteś słaby i w ogóle, a potem wciągasz na lajcie podjazdy 25% i elo"

RDK

• Gość
« 10 Sie 2016, 22:35 »
Storm 100km wypadał nam o 14. Niewiele dalej bo w Rzgowie, siedzieliśmy do 16. Można przyjąć, że od Kostrzyna do okolic Kórnika (dopiero gdy kończyliśmy pętlę koło Zaniemyśla, zauważyłem ze trzy osoby pędzące w jednym ciągiem), w zasięgu wzroku nie było nikogo z maratonu, poza w tekście wymienionymi osobami.

GPS to nie podstawa, a opcja ;) Mi wystarczyła odpowiednio szczegółowa mapa w komórce (nie mojej), do której zaglądałem w czasie jazdy (a czasem tylko na postój, gdy sytuacja była bardziej kłopotliwa i musiałem przyjrzeć się wydrukowi, aby porównać z komórką ;)
« Ostatnia zmiana: 10 Sie 2016, 22:40 RDK »

Offline Mężczyzna martink

• Miasto: Starachowice
  • Na forum od: 29.01.2011
    • http://www.wyprawyrowerowemartink.blogspot.com/
« 11 Sie 2016, 09:03 »
A relacja bardzo fajna - zaskoczyłeś mnie, bo uważałem zawsze, że Ty pomykasz takie maratony jedną nogą ;D
O widzisz jak pozory mogą mylić :D Dzięki :)

Offline Mężczyzna wiki

• Nie spać! Jechać!
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 28.01.2016
    • ekstremalna strona rowerowa
« 19 Sie 2016, 21:59 »
rowerem na księżyc (100 %);  [wsie woj. łódzkiego - 49%]

Offline storm

• Miasto: Ożarów Mazowiecki
  • Na forum od: 14.04.2014
« 19 Sie 2016, 22:32 »
@RDK - opcja? No to zależy ile ma się rak ;) Ja mam tylko dwie i wyjmowanie smartfona (5.5"), odblokowywanie go, macanie, smeranie po nim - to średnio ergonomiczne sprawy na mojej poziomce. O pionowcu nawet nie myślę - wystarczy że widzę na mieście debili, którzy robią coś na komórkach podczas jazdy po chodniku. Sado-maso normalnie.
Dlatego GPS - bez pozbywania się kontroli nad rowerem mogę po prostu podnieść opadającego na brzucho Garmina, spojrzeć iw szystko jasne.

@Wiki - przeczytałem właśnie, fajnie napisane - konkretnie ::)
I tak się zastanawiam - to pytanie do wszystkich spionowaconych - naprawdę na pionowcach aż tak łatwo jest zasnąć? Mnie się na pionowcu ani na poziomie nie udało jeszcze. Wielokrotnie sam słyszałem od innych co bym nie spał, ale jak patrzę na poczynania pionowatych i kierowców to sam często krzyczę "nie śpij!" ;)

Swoją drogą żałuję, że dopiero teraz zmieniłem napęd na 9rz z lepszym rozłożeniem biegów :] Na KMT byłoby jak znalazł :[

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum