100km rowerem - i jesteście w Przemyślu, w sam raz na rozjazd po maratonie Ja już dwa razy tak z Bałtyku wracałem
Cytat: starszapani w 27 Lip 2016, 13:41Jakby co to będę chętna na wspólnego busa albo jakikolwiek inny środek transportu do Przemyśla. Dochodzi jeszcze Eranis, Michuss i prawdopodobnie Kot. Pociąg powrotny mamy o 12:35.100km rowerem - i jesteście w Przemyślu, w sam raz na rozjazd po maratonie Ja już dwa razy tak z Bałtyku wracałem
Jakby co to będę chętna na wspólnego busa albo jakikolwiek inny środek transportu do Przemyśla. Dochodzi jeszcze Eranis, Michuss i prawdopodobnie Kot. Pociąg powrotny mamy o 12:35.
Etam. Ja też ledwo łaziłem - ale jakoś dojechałem, do tego raz prawie cały odcinek jechałem na stojaka, bo moje siedzenie jeszcze wspominało uroki BBTour
Cytat: skaut w 26 Lip 2016, 18:14Czy ktoś z Koleżeństwa rozeznawał już kwestie powrotu w środę rano (24 sierpnia) z Ustrzyk Górnych do Przemyśla?Jakby co to będę chętna na wspólnego busa albo jakikolwiek inny środek transportu do Przemyśla. Dochodzi jeszcze Eranis, Michuss i prawdopodobnie Kot. Pociąg powrotny mamy o 12:35.
Czy ktoś z Koleżeństwa rozeznawał już kwestie powrotu w środę rano (24 sierpnia) z Ustrzyk Górnych do Przemyśla?