Autor Wątek: PNT  (Przeczytany 1238 razy)

Opis: zbliża się nowy magazyn drukowany

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
  • Miasto: Opole
  • Na forum od: 23.02.2010
PNT
« 2 Kwi 2016, 13:30 »
PNT Magazyn funkcjonował sobie po cichutku w internecie, aż do momentu jak towarzystwo nie uznało, że ich dziecko dojrzało na tyle, że wartoby je posłać wreszcie do drukarni.

Poprzednie numery elektroniczne można przeczytać TUTAJ i wyrobić sobie własne zdanie. Pierwszy numer papierowy trafił zaś do druku i niebawem będzie można złożyć zamówienie przez internet.

Ja dołożyłem swoją cegiełkę w postaci artykułu o wycieczce na Ukrainę, myślę że będzie w środku sporo fajnych relacji i jeszcze więcej pięknych zdjęć.
Sprawa myślę warta wsparcia, bo jest szansa, że na naszym rynku na dłużej zagości elegancko wydany magazyn o podróżach dużych i małych.
Wiem, wiem, mamy już takie, ale od przybytku głowa nie boli :)

Więcej na "fejsiku"

EDIT
Dla zainteresowanych. Można już składać przedpłaty.
« Ostatnia zmiana: 11 Kwi 2016, 20:48 Dusza »

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
Odp: PNT
« 25 Kwi 2016, 22:50 »
No i wyszedł. Bardzo ładnie wydany album, bo w sumie czasopismem szkoda byłoby to nazwać. Trochę relacji, trochę impresji, ciupka hipsterki, jeszcze mniej reklamy za to dużo fajnych zdjęć i materiałów.

Na pewno jest to coś innego dotychczasowe publikacje rowerowe na naszym rynku, ciąży w stronę Bunyan Velo, Boneshaker w dobrym stylu.

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 26 Kwi 2016, 08:51 »
ciupka hipsterki
Po przejrzeniu poprzednich numerów - dla mnie ta odrobina wygląda zbyt grubo, bardziej jak "położony nacisk" ;)
Ale jest też dużo ładnych obrazków mniej hipsterskich i się mi to podoba :)

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
« 26 Kwi 2016, 09:19 »
Po przejrzeniu poprzednich numerów - dla mnie ta odrobina wygląda zbyt grubo, bardziej jak "położony nacisk"

W druku jest już lepiej :)

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 26 Kwi 2016, 13:51 »
Po przejrzeniu poprzednich numerów - dla mnie ta odrobina wygląda zbyt grubo, bardziej jak "położony nacisk"

W druku jest już lepiej :)

Oby, bo owa "ciupka hipsterki" w wydaniu internetowym wylewa się niemal z każdej strony ;) Mam nadzieję, że ekipa tworząca magazyn ma na niego jednak jakiś konkretniejszy pomysł, niż tylko zapełnianie stron zdjęciami (fakt, że dobrymi) samych siebie/swoich znajomych jeżdżących po Katowicach (które osobiście bardzo lubię, więc to nie żadna lokalna niechęć) czy czasem jakimś innym mieście.

Poza tym nie sądzę, żeby forma albumu się przyjęła. Ja i chyba nie tylko ja lubię coś poczytać a tutaj tego jak na lekarstwo. Liczę, że oprócz twojej relacji jeszcze kilka osób skrobnęło tam coś ciekawego.

Trzymam kciuki, jak za każdą inicjatywę rowerową, pod warunkiem, że w kolejnych numerach dojdzie do porządnej (r)ewolucji. Wtedy kupię. Na razie ładne to i w pewnym sensie efektowne, ale poza tym moim zdaniem bez większego sensu.

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
« 26 Kwi 2016, 15:59 »
Trzymam kciuki, jak za każdą inicjatywę rowerową, pod warunkiem, że w kolejnych numerach dojdzie do porządnej (r)ewolucji. Wtedy kupię. Na razie ładne to i w pewnym sensie efektowne, ale poza tym moim zdaniem bez większego sensu.

W Treku i Pajaku w B-B będziesz mógł obejrzeć osobiście. Chyba najlepszy sposób, aby wyrobić opinie czy to warte coś czy nie.

Użyłem słowa album raczej w kwesti obszerności voluminu, tekstu jest zdecydowanie więcej niż wynikałoby to z zamieszczonych przeze mnie zdjęć. No, ale koniec tej prywaty. Wyszło, koniec i bomba, kto nie sprawdził sam dla siebie ten trąba ;)

Offline Mężczyzna Robert

• Miasto: Konin
  • Na forum od: 03.12.2007
« 26 Kwi 2016, 16:35 »
Co oznacza PNT w rozszerzeniu?

Offline Mężczyzna yoshko

• Administrator
  • Kto smaruje ten jedzie.
  • Miasto: Strzelce Opolskie - Biała Podlaska
  • Na forum od: 11.06.2009
    • Blog Yoshkowy
« 26 Kwi 2016, 16:51 »
Też o to się zapytałem bo wszędzie jest PNT i PNT i na fb mi po cichu powiedzieli. ;)

Offline Mężczyzna wojtek

• Użytkownik forum
  • Miasto:
  • Na forum od: 02.03.2010
    • Pokój z Tobą
« 26 Kwi 2016, 17:25 »
PNT to tablice z Nowego Tomyśla.

Offline Mężczyzna laxigen

• Miasto: Bielsko-Biała
  • Na forum od: 23.04.2012
« 26 Kwi 2016, 17:32 »

W Treku i Pajaku w B-B będziesz mógł obejrzeć osobiście. Chyba najlepszy sposób, aby wyrobić opinie czy to warte coś czy nie.

Ooo! No to pójdę wyciągnąć kota z worka i obejrzę ;)

Robert! PNT => Powolna Niedziela Tour ;)

Offline Mężczyzna bix

• ten co pojechał Mikiemu :)
  • Miasto: był Wrocław, jest zagłębie
  • Na forum od: 28.11.2010
« 11 Maj 2016, 11:14 »
Miałem w rękach i polecam ;-)
let's make it big :)

Offline Mężczyzna Dusza

• ✫ ♪ ✯ ♫ ✬ ♬ ✰
« 27 Sie 2016, 16:46 »
Numer się wyprzedał, ale jest teraz okazja do przeczytania wszystkiego on-line.

http://pnt.time4.pl/

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum