Czerkaw, pamiętaj u mnie taniej Kona czeka
coś więcej?
rozmiar 53
Melduję iż dziś zakupiłam szoskę dla Czerkawa, Canyon endurance al 6.0 za 2,5k śmiga się zarąbiście, różnica jest kolosalna, nic dziwnego że forumowe koxy tak zasuwają!
Inny, 2015r. i praktycznie nówka nie śmigówka no i rozmiar M
Cytat: Jelona w 21 Cze 2016, 22:09Inny, 2015r. i praktycznie nówka nie śmigówka no i rozmiar MM-ka dla Czerkawa? Strasznie mały ten rower. Ale tak poza tym to też brałem pod uwagę Canyona. Tylko że na nówkę nie było mnie stać a używek jest bardzo bo to bardzo świeży model. 2,5 k to jest bardzo dobra cena, niech niesie daleko.
M-ka to 54 cm, wiecej niz obecnie posiadany cliff 60 Na bracie Jelony lezy idealnie, a jest mojego wzrostu
Cytat: czerkaw w 22 Cze 2016, 18:41M-ka to 54 cm, wiecej niz obecnie posiadany cliff 60 Na bracie Jelony lezy idealnie, a jest mojego wzrostu W sumie inna sprawa że ja mam za duże rowery, dlatego zakrzywiona ma perspektywa.
I biorąc pod uwagę rozmiarówkę Canyona pewnie będzie pasował. Ja mierzyłem sobie przez ten ich internetowy kalkulator rozmiar dla siebie jakiś czas temu i przy moich 177 cm rekomendował mi eSkę