Cytat: czerkaw w 7 Kwi 2016, 06:48Cytat: tomek w 6 Kwi 2016, 12:57Dołóż 600 PLN i weź Endurace AL6.0 Dla lepszych kół, 11 rzędów i kasety 32.No Endurance 6.0 wygląda zacnie Ale, do tych 4600 zł bym musiał doliczyć przesyłkę, opakowanie, pedały to wyjdzie już więcej niż 600 zł niestety.Jeśli leży Ci Canyon ogólnie, 6.0 byś se życzył, słuchaj tomka (on wygrywa).Jeśli braknie Ci kilku jawek, te pozyskaj z zewnątrz, np. z Forum (nie z instytucji finansujących). Kilka jawek = ledwie kilka osób z puli wielu, które (np.) po jednej pożyczają Ci na okres kilku miesięcy. Tobie dług ciążył nie będzie, użyczający okresowo braku 1oo,oo zł nie odczują.
Cytat: tomek w 6 Kwi 2016, 12:57Dołóż 600 PLN i weź Endurace AL6.0 Dla lepszych kół, 11 rzędów i kasety 32.No Endurance 6.0 wygląda zacnie Ale, do tych 4600 zł bym musiał doliczyć przesyłkę, opakowanie, pedały to wyjdzie już więcej niż 600 zł niestety.
Dołóż 600 PLN i weź Endurace AL6.0 Dla lepszych kół, 11 rzędów i kasety 32.
TRIBAN 540FB to nie szosówka tylko trekking.
A jakie czynniki o tym decydują?
To w takim razie mocowanie pod bagażnik to zaleta?
Defy 2/Defy 2 disc wygląda całkiem apetycznie , jak Ci się jeździ na swoim "Dżajancie" ?
Na chwile obecną ( w dalszym ciągu internetowo ) przeglądam następujące modele: B'Twin ULTRA 700 AFMerida Cyclo Cross 300Giant Defy 2 disc chociaż ten przebija mocno mój założony budżet.Na razie przymierzałem się do decathlonowego b'twina, siedziało się nawet wygodnie, plusem też jest to iż sprzedawany jest razem z pedałami.
Cytat: czerkaw w 8 Kwi 2016, 17:51Na chwile obecną ( w dalszym ciągu internetowo ) przeglądam następujące modele: B'Twin ULTRA 700 AFMerida Cyclo Cross 300Giant Defy 2 disc chociaż ten przebija mocno mój założony budżet.Na razie przymierzałem się do decathlonowego b'twina, siedziało się nawet wygodnie, plusem też jest to iż sprzedawany jest razem z pedałami.Mój znajomy handluje giantem, mogę zapytać ile by upuscil. Ale warto się najpierw przymierzyć.
Cytat: blondas w 8 Kwi 2016, 18:18Cytat: czerkaw w 8 Kwi 2016, 17:51Na chwile obecną ( w dalszym ciągu internetowo ) przeglądam następujące modele: B'Twin ULTRA 700 AFMerida Cyclo Cross 300Giant Defy 2 disc chociaż ten przebija mocno mój założony budżet.Na razie przymierzałem się do decathlonowego b'twina, siedziało się nawet wygodnie, plusem też jest to iż sprzedawany jest razem z pedałami.Mój znajomy handluje giantem, mogę zapytać ile by upuscil. Ale warto się najpierw przymierzyć.Oooo, miła informacja w poniedziałek postaram się na Szczecinie przymierzyć do jakiegoś Gianta - wtedy będę wiedział czy mi pasuje sylwetka za kierownicą
Ja z koli mogę Ci załatwić 20% na Meridę