Zainteresował mnie ten widelec. Czy naprawdę ugięcie daje sporo jeśli chodzi o amortyzacje?
Gdyby zaś to samo miało miejsce przy wygięciu przednim widelca przedniego, to takie widelce moim zdaniem pękałyby w tym miejscu jak zapałki
Dudi nie obraź się, ale wygięcie widelca o 5-6 cm to jest jakaś bzdura. Już 5-6 milimetrów to byłoby niewyobrażalnie dużo!
A ja w to zwyczajnie nie wierzę i myślę że zmyślasz. Czytałem relacje i oglądałem zdjęcia z wielu Twoich wypadów i nie widziałem owych wielogodzinnych podjazdów po bezdrożach o wysokich nachyleniach, głównie jeździsz po krajach płaskich jak stół. .
A co do jazdy. Ja jeżdże i mi to sprawia przyjemność ale jeżdżę głównie po to aby coś zwiedzić dla siebie i dla dzieci a nie żeby się chwalić.
Cytat: "robertrobert1"A co do jazdy. Ja jeżdże i mi to sprawia przyjemność ale jeżdżę głównie po to aby coś zwiedzić dla siebie i dla dzieci a nie żeby się chwalić. A jednak chwalisz się wciąż i wciąż od nowa, aż można by pomyśleć, że Ci to - apage! - przyjemność sprawia