Autor Wątek: Szukam kogoś na 2-3-4-5-6... tygodniową podróż rowerową, kwiecien/maj  (Przeczytany 428 razy)

Offline Kobieta TryWalkingInMyShoes

• Miasto: Racibórz
  • Na forum od: 07.04.2016
Hej;) Skończyłam niedawno studia i mam mnostwo czasu na zrealizowanie jednego z moich zachcianko-marzeń. Chciałabym wyjechać w dłuższą podróż rowerem zahaczając o kilka państw Europy, jakie? - wszystko do uzgodnienia. Fajnie by bylo gdyby znalazla sie jakas zgodna grupka tak do 4 -5 osob,Jestem otwarta na wszelkie propozycje. Chciałabym aby byla to niskobudzetowa podroz, śpiwory, ewentualnie spanie po ludziach lub w schroniskach co jakiś czas. Raczej przewidywalam jakieś 60-150 km dziennie, bez zadnej napinki zeby zrobic tyle i tyle km na dzien, ale tez bez wiekszego ociagania się;) Jeżeli chodzi o termin, bardzo chialabym wyruszyc juz pod koniec kwietnia, ale jezeli nie znajda sie chetni maj, czerwiec tez wchodzi w gre;.Czekam na wasze propozycje;)

Offline Mężczyzna Hipek

• Użytkownik forum
  • Miasto: Warszawa
  • Na forum od: 18.08.2011
    • Hipcia i Hipek
"Mam doświadczenie/nie mam doświadczenia", "Gotuję/kupuję", "Mam... lat", "Mogę jechać z facetem/wolę jechać z dziewczynami lub z parą", "Lubię sobie pomarudzić na pogodę/pogoda nie jest ważna, ważne, że przeżyliśmy"...

Im więcej, tym lepiej.
martwawiewiórka [14:51]: sól kolarstwa, co to takiego?
Elizium [14:52]: spacer z rowerem po górach

Mijah: (...)przy okazji dowiedziałem się czegoś co zmieni moje życie. Oznaczenie podjazdu HC to nie hardcore, tylko hors catégorie.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum