Już dzisiaj to linkowano na shoutboxie. Elizium to wiemy, że kupił, bo napisał, Wąskiego trzeba zapytać.
Cytat: Hipek w 18 Kwi 2016, 18:00Pablo, a Ty dostałeś ten karbon z silniczkiem, czy musisz sobie taki dokupić osobno? Mocowania w ramie są już fabrycznie gotowe?Najlepszy silniczek ... tak jak ja, jeździć na takie dłuższe trasy na góralu. Jak się przyzwyczaisz, to potem na maratonie wsiadasz na karbonową szosówkę i wydaje Ci się, że masz silniczek.PABLO
Pablo, a Ty dostałeś ten karbon z silniczkiem, czy musisz sobie taki dokupić osobno? Mocowania w ramie są już fabrycznie gotowe?
Cytat: Hipek w 18 Kwi 2016, 17:20co z tegorocznym MP? Może jakieś miejsce się jeszcze znajdzie...Bez szans. Niestety bez szans. To, że mogę się raz na sto lat wyrwać na te kilkanaście godzin to i tak jest cud. A ile mnie to kosztuje zachodu ...
co z tegorocznym MP? Może jakieś miejsce się jeszcze znajdzie...
Świat się kończy
PABLO wybierasz się na Zlot z dziećmi?
Cytat: paweł.70 w 18 Kwi 2016, 18:36PABLO wybierasz się na Zlot z dziećmi?... ale jak by była jakaś ekipa z dziećmi, a jeszcze lepiej ekipa chętna się przejechać z tymi dziećmi, to by było fajnie.Beskid Niski to jedno z fajniejszych miejsc w Polsce.PABLO