Autor Wątek: kilka inspiracji  (Przeczytany 5153 razy)

Offline skolioza

• Miasto: kraków
  • Na forum od: 01.04.2009
    • http://www.RetroMTB.pl
kilka inspiracji
« 14 Lis 2009, 21:58 »
widzę Robb że Martyna to Twoja guru  :wink:
może i robi wiele aby się realizować.... ja jednak pozostanę przy swoim - starając się o potomstwo trzeba być świadomym pewnych konsekwencji a może nawet wyrzeczeń - wszak Twoje decyzje przestają dotyczyć tylko Twojej osoby I można (tzn jest to wykonalne) ulotnić się z domu na kilka miesięcy (ba, byli nawet tacy co ulatniali się na zawsze aby "się realizować"), ale nie pozostaje to bez konsekwencji dla Twoich najbliższych
IMO trzeba najpierw samemu sobie zadać pytanie, czy dorosłem do zmiany priorytetów z "przyjemności" na "obowiązki"....

Offline Mężczyzna Robb

• "Ojciec Założyciel"
  • Miasto: Kraina Wygasłych Wulkanów
  • Na forum od: 04.06.2006
    • Robb Maciąg
kilka inspiracji
« 14 Lis 2009, 23:47 »
nie jest żadną moją guru ... po prostu denerwuje mnie ludzka zazdrość i pisanie "W podjęciu tej decyzji zapewne kasa odegrała zasadnicze znaczenie."

i tyle
… why so serious ?

Offline Mężczyzna aard

• Miasto: Wiedeń
  • Na forum od: 15.08.2007
    • Moje wyprawy
kilka inspiracji
« 15 Lis 2009, 00:13 »
Cytat: "robb"
nie jest żadną moją guru ... po prostu denerwuje mnie ludzka zazdrość i pisanie "W podjęciu tej decyzji zapewne kasa odegrała zasadnicze znaczenie."

i tyle

Nic dziwnego, ze Cię denerwuje, bo to jest bzdura. Jeśli ktoś uważa, że Martyna ma dochody ze swoich wypraw, to niech przeczyta "Przesunąć horyzont". Ona oczywiście sporo kasy dostaje od sponsorów, ale wyprawy są - zapewniam niedowiarków - jeszcze droższe. Nie bez kozery napisałem powyżej - sam lot na Antarktydę to ok. 20k baksów...
A na rowerze zawsze jest miejsce siedzące... chyba że jesteś bikepackerem :p

Offline Mężczyzna Remigiusz

• Miasto: Gdańsk
  • Na forum od: 14.06.2007
    • http://www.rowerowarodzinka.pl
kilka inspiracji
« 16 Lis 2009, 08:40 »
Cytat: "Michał Wolff"
No to jest fakt, czytałem już nawet opisy wyprawy z dzieckiem 7 czy 8-miesięcznym (którego do tego jechało w foteliku, nie przyczepce).

Jeżeli masz na myśli wyprawy Longina, to on woził swoje dziecko w foteliku, ale samochodowym! Warto to dopisać, bo to zupełnie inna bajka. Dla tak małego dziecka fotelik samochodowy jest dużo wygodniejszy od przyczepki, o zwykłym foteliku nie wspominając.

A czy wyprawy z dziećmi są aż tyle droższe? Dużo droższy jest pewnie transport, bo musisz kupić te x biletów więcej, ale jak już jedziesz... jak to mawiali naród sam się wyżywi :D

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum