Autor Wątek: Olsztyn, Lidzbark Warmiński - krótsze i dłuższe wyprawy  (Przeczytany 1209 razy)

Offline Mężczyzna JacekW

• Miasto: Barczewo
  • Na forum od: 16.05.2016
05.06.2016 niedziela mi pasuje :) - może kierunek Reszel, Św.Lipka ?

Offline Kobieta Marzenia

• Miasto: Lidzbark Warmiński
  • Na forum od: 03.05.2016
JacekW - no przyznam, że nie lada wyzwanie mi rzucasz z tym Reszlem ;) Max 60 km dziennie wyciągam, więc jeszcze mi troszkę brakuje, ćwiczę się. Do Bisztynka np. tak , ale nie odważyłabym się dalej ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Jak sama wyciągasz 60km to 100km też wyciągniesz. Trzeba tylko dobrze jeść, pić wystarczająco i być gotowym na chwilowe podpieranie się nosem
Ale potem jaka satysfakcja!

Offline Kobieta starszapani

• Miasto: wioska na końcu świata
  • Na forum od: 30.03.2015
Pewnie, że wyciągniesz stówkę. Nie myśl o kilometrach tylko ciesz się widokami, słońcem, wiatrem we włosach i doborowym towarzystwem :)

"W nieznane wejdź, Odważnym bądź, Za tajemnicą idź...." JW

RDK

• Gość
JacekW - no przyznam, że nie lada wyzwanie mi rzucasz z tym Reszlem ;) Max 60 km dziennie wyciągam, więc jeszcze mi troszkę brakuje, ćwiczę się. Do Bisztynka np. tak , ale nie odważyłabym się dalej ;)

Kolega, który rzadko rusza na rower, a jego przeciętne wyniki to właśnie ~60km, pare lat temu przekroczył 100km, ale będąc wykończonym i ze skórczami, ale to z powodu niekorzystnej pogody, ciągłej jazdy, małej ilości przerw, braku ciepłego posiłku (bo był planowany, a żadnego lokalu nie było), no i dość ciężkiego roweru. Jeśli uda ci się nie dopuścić do wystąpienia takich sytuacji, to pierwsze 100km będzie bezproblemowe ;)

Offline Mężczyzna Borafu

• Moderator Globalny
  • Miasto: Łódź
  • Na forum od: 02.04.2010
Przy czym wagą roweru bym się najmniej przejmował, o ile tylko nie jeździsz na czymś takim:

Offline Kobieta Marzenia

• Miasto: Lidzbark Warmiński
  • Na forum od: 03.05.2016
Wy to potraficie człowieka zmotywować :):)
Macie rację, jak ktoś bardzo chce to WSZYSTKO MOŻE !

Offline Mężczyzna JacekW

• Miasto: Barczewo
  • Na forum od: 16.05.2016
Pewnie, że wyciągniesz stówkę. Nie myśl o kilometrach tylko ciesz się widokami, słońcem, wiatrem we włosach i doborowym towarzystwem :)

Potwierdzam :) Nie myśl o kilometrach, o tym będziesz myśleć po powrocie ,a i satysfakcja murowana w 100% :)

Jakby, co to inna opcja trasy- Jeziorany,Kikity,Bisztynek,Lidzbark W. około 60 km.

Tagi:

Organizujemy

Partnerzy

Patronat

Objęliśmy patronat medialny nad wyprawami:

CDN ....
Mobilna wersja forum