Głosów w sumie: 24
Głosowanie skończone: 14 Wrz 2009, 23:30
Dobry to znaczy posłuszny? Nawet wbrew logice?Same światła niestety prowokują do konfliktów. Jeśli nie zdążysz, bo zabraknie Ci kilku sekund to jesteś zmuszony do czekania 1-2 minut, nie jest to frustrujące?
Światła zabijają myślenie, wielu wydaje się, że jeśli mają zielone (nie tylko dotyczy to przechodzenia przez jezdnię) to na pewno będzie bezpiecznie. A to niekoniecznie prawda, zawsze ktoś może się zagapić albo przejeżdżać na późnym zielonym.
ej, ej, tyle dyskusji i nikt nikomu jeszcze nie pojechał? postarajcie się bardziej...
Napisałem, że jeśli ktoś stresuje się przed egzaminem, który zdaje 8. raz, to raczej z powodu tego, że nie umie tego robić. Jak się jest przygotowanym, nie boi się auta, to się nie stresuje, proste
No jeżeli nie zdązysz to czekasz, no następnym razem zdązysz może
Jedno jest pewne bez respektowania przepisów NIE MOZLIWA jest bezpieczna jazda.
BZDURA. Światła są po to by ułatwić życie kierowcy i pieszemu, dzięki nim może się bardziej skupić na pewnym wycinku tego co sie dzieja na skrzyżowaniu bo jeżeli nawet ustępuje pierwszeństwa to tylko ewentualnie tym co też mają zielone (...)
co to jest późne zielone?
zielona strzałka to pożyteczny wynalazek, wystarczy tylko umieć i chcieć z niego korzystać...
Prawo prawem. U mnie w Rudzie nie ma zbyt dużo ścieżek, a jeśli są to:-beznadziejnie krótkie-krzywe-pełno na nich piasku..-... i szkła-pełno starych bab...-... i dziadów również.Ja dziękuję, za takie ścieżki i nie mam zamiaru się nimi poruszać.
To, co napisał Olo, brzmi rozsądnie.